Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Chipciu a înscris pentru Anderlecht. Fanii îi cer lui Kompany să îl titularizeze pe internaţionalul român

Alexandru Chipciu a înscris pentru Anderlecht. Fanii îi cer lui Kompany să îl titularizeze pe internaţionalul român
Comentarii

Anderlecht nu o duce deloc bine în campionat. Echipa antrenată de Vincent Kompany este în partea inferioară a clasamentului, iar fanii echipei îi cer fostului jucător de la Manchester City să facă schimbări în primul "11".

Anderlecht a remizat duminică, 0-0, cu Waasland-Beveren şi ocupă în acest moment locul 13 după nouă etape, cu doar şase puncte. La doar o zi după meciul din prima ligă belgiană, gruparea din Bruxelles a organizat un meci amical pentru jucătorii folosiţi puţini sau deloc. 

Partida cu KSV Roeselare a fost şi şansa lui Alexandru Chipciu, care a reuşit să înscrie un gol. În aceeaşi partidă a înscris şi Isaac Kiese Thelin. Cei doi fotbalişti sunt ceruţi de fanii lui Anderlecht în primul "11", ca urmare a evoluţiilor slabe ale echipei din acest sezon. 

După meciul cu Waasland-Beveren, fanii i-au cerut demisia lui Vincent Kompany, iar ulterior au cerut pe reţelele de socializare ca cei doi jucători să fie folosiţi de fostul fundaş legendar. 

”Echipa merge foarte prost în alcătuirea actuală. E timpul ca jucătorii vechi să revină: Chipciu, Trebel, Thelin să fie readuşi în prim-plan” sau ”Tinerii au rolul lor, dar jucători precum Chipciu sau Trebel pot aduce multă experienţă echipei”, au fost câteva dintre mesajele postate pe reţele de socializare. 

Afla mai multe despre: chipciuanderlechtkompany 

viewscnt
Articole similare