Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Chipciu a vorbit despre viitorul său la Sparta Praga: "E o situaţie ciudată. Au spus că am un salariu foarte mare"

Alexandru Chipciu a vorbit despre viitorul său la Sparta Praga: "E o situaţie ciudată. Au spus că am un salariu foarte mare"

Superliga

Comentarii

Alexandru Chipciu este împrumutat de Anderlecht la Sparta Praga, iar la finalul acestui sezon se va întoarce la gruparea belgiană. Întrebat despre viitorul său, mijlocaşul român a recunoscut că nu ştie ce se va întâmpla în vara acestui an.

"E o situaţie ciudată. Într-adevăr, nea Giovani a vorbit cu directorul sportiv de la Sparta Praga, iar acesta a spus că este un salariu foarte mare. Apoi, am auzit alte vorbe că preşedintele nou care a venit a spus că îi place foarte mult de mine. Dar oricum, dacă Sparta vrea să mă cumpere, eu nu mai pot face nimic. M-am înţeles pentru următorii trei ani. Aşa că nu ştiu ce să spun momentan. Sincer, îmi place şi la Sparta, şi la Anderlecht. M-am simţit foarte bine.

Mă bag şi portar, nu e problemă. Tătăruşanu chiar mi-a zis <<Rocky, acolo e postul tău>>, soţia mi-a dat mesaj mai devreme, mi-a zis că sunt forţă fundaş dreapta... Cine ştie, mă bag şi în poartă, dar e Tătăruşanu momentan acolo" , a declarat Alexandru Chipciu.

Afla mai multe despre: chipciutatarusanugiovani 

viewscnt
Articole similare