Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Chipciu este în negocieri avansate cu CFR Cluj. Campioana României, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor

Alexandru Chipciu este în negocieri avansate cu CFR Cluj. Campioana României, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor

Superliga

Comentarii

CFR Cluj este aproape de o mutare surprinzătoare pe piaţa transferurilor şi a deschis negocierile cu Alex Chipciu, cel care nu mai este dorit la Anderlecht.

Campioana României a reuşit să scape de interdicţia la transferuri, care a fost impusă de FRF pentru încălcarea fair play-ului financiar. Oficialii lui CFR Cluj n-au stat prea mult pe gânduri şi sunt gata să facă prima mutare interesantă, din această iarnă. CFR Cluj se află în negocieri avansate cu Alexandru Chipciu, jucător care nu mai este dorit la Anderlecht, dar care se bucură în continuare de o cotă bună.

Şansele ca Alex Chipciu să semneze cu CFR Cluj sunt destul de mari, mai ales că echipa antrenată de Dan Petrescu este lider în Liga 1, cu şanse mari la un nou titlu şi este calificată în 16-imile Europa League, unde o va întâlni pe FC Sevilla. În plus, transferul la CFR Cluj i-ar creşte şansele să revină la echipa naţională.

CFR profită că transferul lui Chipciu la Gaziantep a picat

Alexandru Chipciu a fost în această iarnă foarte aproape de Gaziantep Gazişehir, unde a fost dorit cu insistenţă de Marius Şumudică. Mijlocaşul de 30 de ani era entuziasmat de acest transfer, însă negocierile au picat după ce turcii n-au fost de acord cu cerinţele financiare ale jucătorului.

”E foarte greu. De la asta a pornit discuţia, e foarte greu. În momentul de faţă, Chipciu şi-a dorit să vină, eu mi-am dorit să îl iau, dar nu depinde de mine. Eu nu am capacitatea de a plăti salariul unui jucător. Ei sunt susceptibili, stau să se gândească, că un jucător român iar... probabil se gândesc că Chipciu ar fi jucătorul meu sau aş avea cine ştie ce interese. Dar porecla mea nu e comision”, a declarat Şumudică în urmă cu câteva zile.

Chipciu n-a vrut să revină la FCSB

Situaţia lui Chipciu la Anderlecht a fost destul de complicată în ultimele două sezoan, dar, cu toate acestea, internaţionalul român n-a luat în calcul o revenire la FCSB. Chipciu a considerat că şi-a făcut datoria faţă de echipa sa de suflet şi nu s-ar mai fi simţit motivat în cazul unei reveniri. În schimb, s-a declarat dezamăgit de felul în care au fost trataţi Adi Popa şi Raul Rusescu, în momentul în care aceştia s-au întors la FCSB:

”Când am plecat, mă gândeam la Steaua, nu la FCSB pentru că, cât de cât erau lucrurile normale atunci când am plecat şi am zis că nu m-aş mai întoarce, pentru că simt că mi-am făcut datoria acolo, a fost perioada aceea şi cineva a zis că lucrurile pe care le faci o dată, şi cum a fost atunci cu noi, cu campionate, Europa League, Champions League, nu se vor mai întoarce niciodată”, spunea Chipciu în septembrie 2019.

Afla mai multe despre: alex chipciu 

viewscnt
Articole similare