Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Cicâldău a revenit repede după accidentarea suferită cu Viitorul, care a speriat pe toată lumea: "Sunt fericit că nu a fost grav şi am putut să-mi ajut echipa!"

Alexandru Cicâldău a revenit repede după accidentarea suferită cu Viitorul, care a speriat pe toată lumea: "Sunt fericit că nu a fost grav şi am putut să-mi ajut echipa!"
Comentarii

Alexandru Cicâldău (23 de ani) a adus victoria Craiovei în meciul cu FC Voluntari cu un gol marcat în minutul 71. Reuşita sa a fost decisivă, meciul terminându-se 2-1 pentru olteni, iar la finalul partidei fotbalistul a vorbit despre golul său şi despre accidentarea suferită etapa trecută, în meciul cu Viitorul.

Cicâldău s-a declarat fericit că accidentarea sa din meciul cu Viitorul, când a fost scos pe targă de pe teren după un contact cu Artean, nu a fost atât de gravă şi şi-a putut ajuta echipa să câştige cu FC Voluntari.

"Sunt foarte fericit că nu a fost gravă acea accidentare şi că am reuşit să îmi ajut echipa să câştige 3 puncte. Dacă tot mă gândesc nu este deloc ok. Am văzut mingea, am simţit că am lovit mingea, după aceea am avut câteva secunde în care nu am ştiut de mine dar din fericire după ce am făcut duş şi am ajuns în tribună am fost mai ok. Am fost la spital, am făcut un tomograf şi mi-a spus doctorul că nu este nimic şi atunci m-am liniştit", a spus Alexandru Cicâldău, la Telekom Sport 1.

În minutul 2 al meciului Viitorul - Craiova 1-4, Alexandru Cicâldău a căzut inert la pământ după un contact cu Andrei Artean şi a fost scos de pe teren cu targa. După ce a primit îngrijiri medicale timp de minute bune, fotbalistul a fost capabil să urmărească partida din tribune.

U Craiova - FC Voluntari, 2-1, în Liga 1

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a patra a Ligii I.

Au marcat Koljic ’34 şi Cicâldău ‘71 pentru gazde şi Costin ’57 pentru FC Voluntari.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin, Bălaşa, Bancu – Bic, Nistor (Baiaram ’68), Cicâldău – Ivan, Koljic, Mihăilă (Bărbuţ ’85). Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Balaur, Armaş, Vlad - Căpătînă, De Lucas, Gheorghe – Grădinaru (Puel ’83), Eric (Borţoneanu ’79), Mailat (Voinescu ’83). Antrenor: Mihai Teja

 

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaugolu craiova 

viewscnt
Articole similare