Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Cicâldău, în fruntea listei unei formaţii din Serie A. "Este comparat cu Marco Verratti"

Alexandru Cicâldău, în fruntea listei unei formaţii din Serie A. "Este comparat cu Marco Verratti"

Fotbal

Comentarii

Echipele din Serie A se pregătesc pentru o nouă ediţie electrizantă de campionat, ce ar trebuie să înceapă pe 19 septembrie, dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut.

Timpul este scurt, iar miza este uriaşă ca de obicei, aşa că echipele au început deja să-şi contureze un plan de atac în această perioadă de mercato. Sampdoria Genoa, antrenată de Claudio Ranieri, locul 14 în ultima ediţie din Serie A, îl păstrează pe internaţionalul român Alexandru Cicâldău în capul listei de cumpărături, alături de alţi doi jucători: Filip Dagerstal şi Hans Caviglia.

"Unul dintre ei este Alexandru Cicâldău, pivotul de la mijlocul terenului pentru Universitatea Craiova, pe care conducerea îl consideră transferabil pentru suma corectă. În ţara sa, este comparat ca stil de joc cu Marco Verratti", au scris italienii de la "Genova24.it".

Se pare că Sampdoria este decisă să lupte pentru semnătura fotbalistului român şi pregăteşte o sumă care să se apropie de cerinţele oltenilor - aproximativ 7 milioane de euro.

Tânărul mijlocaş a ajuns în Bănie în vara anului 2018, pentru 1 milioan de euro, de la Viitorul Constanţa. Fotbalistul are în contract o clauză prin care se poate transfera la oricare echipă care virează în conturile clubului 7 milioane de euro. Suma este una la îndemâna formaţiilor din Serie A, iar la finalul sezonului competiţional sunt şanse foarte mari ca jucătorul să "schimbe" aerul.

Dacă Alexandru Cicâldău va pleca pentru 7 milioane de euro, va deveni al doilea cel mai bine vândut jucător din istoria CS Universitatea Craiova. Iată cum arată TOP 5  jucători vânduţi de olteni:

1. Alexandru Mitriţă - 8 milioane, New York FC.
2. Andrei Ivan - 3 milioane, Krasnodar.
3. Alexandru Băluţă - 2.65 milioane, Slavia Praga.
4. Vladimir Screciu - 2 milioane, Genk.
5. Bogdan Vătăjelu - 1.3 milioane, Sparta Praga.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare