Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Cicâldău pleacă de la Konyaspor! Turcii i-au numit deja următoarea echipă

Alexandru Cicâldău pleacă de la Konyaspor! Turcii i-au numit deja următoarea echipă

Stranieri

Comentarii

Alexandru Cicâldău (26 de ani), fotbalistul celor de la Galatasaray, împrumutat în acest sezon la Konyaspor este aproape de o revenire.

Fostul mijlocaş al celor de la Universitatea Craiova, crescut de Gică Hagi în cadrul Academiei de Fotbal Gică Hagi şi debutat de "Rege" la Viitorul Constanţa, este aproape de o nouă aventură.

O revenire la Galatasaray, în viitorul luI Alexandru Cicâldău

Conform publicaţiei locale BBN Haber, fotbalistul împrumutat de Galatasaray la începutul acestui sezon la Konyaspor este aproape de o revenire în tricoul formaţiei "Cim Bom Bom". Conducerea clubului şi-a gândit deja strategia pentru stagiunea viitoare iar mijlocaşul născut în Medgidia nu este în planurile clubului, pentru sezonul 2024/2025, mai notează sursa citată.

Românul în vârstă de 26 de ani a jucat în 28 de partide pentru Konyaspor în acest sezon, în toate competiţiile. A marcat un gol şi a furnizat două pase decisive pentru formaţia de pe locul 16 în Superlig.

  • 3.300.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului crescut de Viitorul Constanţa, conform transfermarkt.com
  • 6.500.000 de euro a încasat Universitatea Craiova în urma vânzării lui Alexandru Cîcâldău, la Galatasaray, în 2021.

În tricoul Galatei, Cicâldău a jucat în 41 de partide în care a reuşit să marcheze de cinci ori şi să ofere patru pase decisive.

Alexandru Cicâldău a reprezentat echipa naţională a României în 35 de partide, în care a reuşit să înscrie patru goluri. 62 de minute a bifat fostul jucător al Universităţii Craiova în amicalul disputat de selecţionata lui Edi Iordănescu împotriva Irlandei de Nord, partidă încheiată cu scorul de 1-1.

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaugalatasaraykonyasporsuperligechipa nationalauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare