Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Cicâldău poate pleca din Turcia! Românul, pe lista unei echipe din Serie A

Alexandru Cicâldău poate pleca din Turcia! Românul, pe lista unei echipe din Serie A

Stranieri

Comentarii

După doar un an petrecut în Turcia, Alexandru Cicâldău ar putea pleca de la Galatasaray, club la care a ajuns vara trecută.

Galatasaray traversează o situaţie dificilă. Echipa unde mai evoluează şi Olimpiu Moruţan se află pe locul 14 în clasament, fiind la o distanţă destul de mare faţă de locurile care asigură participarea în cupele europene. 

Potrivit sampnews24.com, Sampdoria va încerca să profite de momentele prin care trece clubul românului din Turcia pentru a-l aduce pe român în primul eşalon al fotbalului italian. Clubul din Serie A îl monitorizează de mult timp, iar pentru un potenţial transfer au exitat discuţii de pe vremea când juca în tricoul Craiovei.

Cicâldău a marcat în acest sezon 5 goluri pentru Galatasaray. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com, 9 milioane de euro este cota lui Cicâldău.

Cicâldău a mai fost dorit în trecut de echipe din Italia

În trecut, după evoluţii solide în Liga 1, internaţionalul român a ajuns pe lista unor echipe precum Parma, Sassuolo, Fiorentina şi Napoli. Mihai Rotaru dorea la acea vreme să obţină 10 milioane de euro în schimbul lui, dar singura ofertă venită din Serie A ar fi fost în valoare de doar 6 milioane de euro. 

Între timp, Universitatea Craiova l-a vândut la Galatasaray pentru 6,5 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: alexandru cicâldău- serie a-galatasaray 

viewscnt
Articole similare