Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, despre ce se întâmplă la Galatasaray după ce au fost criticaţi de fani: "Cu Babel vorbesc mai mult"

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, despre ce se întâmplă la Galatasaray după ce au fost criticaţi de fani: "Cu Babel vorbesc mai mult"
Comentarii

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan se pregătesc pentru returul cu Barcelona, din Europa League, iar cei doi români recunosc că se simt bine la Galatasaray, deşi au fost criticaţi de fani pe reţelele de socializare.

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, faţă în faţă cu Barcelona

Galatasaray are meci cu Barcelona în manşa retur a optimilor de finală ale UEFA Europa League.

Întrebat despre şansele ca Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău să evolueze în returul contra Barcelonei, Domenec Torrent a spus că există posibilitatea ca cei doi să îşi facă apariţia pe teren.

Alexandru Cicâldău a vorbit despre echipa la care a ajuns la începutul sezonului, dar şi despre cum a fost să joace pe Nou Camp. 

„Pentru mine a fost un pas înainte, îmi place viaţa de aici, tot ce se întâmplă în jurul echipei şi îmi place şi oraşul. Nu pot să spun că-mi place ceva anume foarte mult, a fost o schimbare de mediu pentru mine. Este, după părerea mea, cel mai înalt nivel. Se vede când joci împotriva unor echipe ca Barcelona, când eşti în teren simţi adevărata valoare a adversarilor. 

Ar fi ceva de vis, cred, ţinând cont că jucăm contra Barcelonei, mai ales că am făcut un rezultat bun în deplasare. Înainte să intru, am avut foarte puţine emoţii. Când am intrat, am lăsat totul şi am încercat să mă concentrez la joc. Cu toată lumea mă înţeleg foarte bine, cu toţi colegii”, a spus Alexandru Cicâldău, potrivit Sport.ro

Olimpiu Moruţan, înainte de Galatasaray - Barcelona

”M-am obişnuit chiar din primele zile, sunt foarte fericit că sunt aici, mă bucur enorm că am ajuns la un club mare ca şi Galatasaray şi îmi doresc să muncesc cât mai mult ca să fiu printre titulari. Cel mai mult îmi place mâncarea! (n.r. - râde). Nu, cel mai mult îmi place suporterii, e fantastic ce atmosferă este la unele meciuri. Sperăm ca mâine seară să facem un rezultat bun. 

Sincer să vă spun, este foarte greu, dar trag foarte mult la antrenament ca să fiu la un nivel foarte ridicat şi să nu dezamăgesc. O să ne aştepte un meci foarte, foarte greu, dar am încredere în colegii mei că putem scoate un rezultat foarte bun. Nu este imposibil, dar cu multă muncă putem scoate şi acest rezultat. 

Ştiu ce fac la antrenament, ştiu că mă pregătesc şi oricând antrenorul are nevoie de mine, sunt pregătit să intru, să dau sută la sută. Mă înţeleg cu toată lumea bine, dar cu Babel vorbesc mai mult. Îmi dă doar sfaturi bune, îmi spune să fiu concentrat la antrenament, că antrenamentul e cel mai important”, a declarat Moruţan, conform Sport.ro

Afla mai multe despre: alexandru cicaldauolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare