Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Creţu a debutat la Craiova, dar nu a uitat episodul FCSB: ”Ce s-a întâmplat acolo n-a fost strict fotbalistic"

Alexandru Creţu a debutat la Craiova, dar nu a uitat episodul FCSB: ”Ce s-a întâmplat acolo n-a fost strict fotbalistic"
Comentarii

Alexandru Creţu a fost titular la Universitatea Craiova în victoria categorică cu Dinamo, scor 5-0.

Laurenţiu Reghecampf i-a acordat 45 de minute lui Creţu în debutul de azi din Bănie. 

Creţu, înainte de a ajuns la Craiova, a jucat în tricoul lui FCSB. Mijlocaşul, însă nu a avut o experienţă prea plăcută la roş-albaştri. Fotbalistul a evoluat doar 7 meciuri.

Gigi Becali nu a fost mulţumit de o gafă pe care a făcut-o Creţu în meciul cu Rapid, scor 0-1. 

Creţu a vorbit despre episodul FCSB şi a lăsat de înţeles că nu a fost dat afară din ”motive” fotbalistice.

"Am rămas cu un semn de întrebare (n.r - după plecarea de la FCSB). N-a fost doar strict fotbalistic şi asta nici nu m-a doborât, nici nu m-a... am lăsat să curgă. Nu sufăr. Eu mă bucur că am ajuns la Universitatea, ăsta e cel mai important lucru pentru mine.

Nu cred că a fost strict legat de fotbal, asta e singura mea părere, dar nu am nimic cu nimeni de acolo. Le mulţumesc tuturor de acolo, domnului Gigi, domnului MM, antrenorilor, nu am nimic cu mine", a spus Creţu, după meciul cu Dinamo.

Întrebat ce l-a motivat să semneze cu Craiova, Creţu a mărturisit: ” Suporterii, Universitatea, stadionul, ambiţia echipei, toate acestea m-au motivat să aleg Craiova. Avem forţa să câştigăm titlu. Trebuie doar să luăm fiecare meci în parte.  Obiectivul meu este să intru în formă şi să îmi ajut echipa cât pot de mult”. 

  • 615 minute a prins doar Creţu în tricoul echipei FCSB

Reghecampf a dat cărţile pe faţă. Cum a reuşit să o umilească pe Dinamo: ”Am văzut că nu se apărau deloc pe partea dreaptă şi am făcut schimbarea”

Afla mai multe despre: fcsbalexandru cretuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare