Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Creţu îi răspunde lui Gigi Becali după ce a fost dat afară de la FCSB: ”O greşeală într-un meci nu te poate elimina din echipă!”

Alexandru Creţu îi răspunde lui Gigi Becali după ce a fost dat afară de la FCSB: ”O greşeală într-un meci nu te poate elimina din echipă!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu a fost mulţumit de Alexandru Creţu, iar zilele trecute, fundaşul s-a despărţit de FCSB.

Chiar dacă semnase o înţelegere valabilă pe 3 ani de zile, Creţu a jucat doar în 7 partide pentru gruparea roş-albastră. Alexandru Creţu a vorbit după despărţirea de FCSB şi susţine că nu regretă decizia de a veni la echipă. De asemenea, el a spus că o greşeală făcută într-un meci nu îţi poate aduce eliminarea din echipă. 

 ”O greşeală într-un meci nu te poate elimina din echipă!”

”Nu regret decizia de a merge la FCSB. Le mulţumesc celor din conducerea clubului şi suporterilor FCSB. Am venit cu foarte mare entuziasm şi cu inima deschisă acolo şi nu îmi pare rău. Nu regret decizia luată. Consider că nu a fost o conjunctură favorabilă pentru mine. Rezilierea mea nu s-a datorat evoluţiilor mele sportive.

A fost o experienţă din care am învăţat foarte multe. Şi dacă jucam la mijloc aş fi avut un randament la fel de bun, ca şi pe postul de fundaş central. O greşeală într-un meci nu te poate elimina din echipă”, a dezvăluit Alexandru Creţu, pentru ProSport.

De asemenea, Creţu a recunoscut că este aproape să semneze cu Sepsi, aceasta fiind singura echipă din Liga 1 cu care se află în tratative. El are oferte şi din afară, dar recunoaşte că sunt şanse mari să semneze cu echipa covăsneană. Creţu speră să revină la naţională pentru viitoarele acţiuni. 

”Voi avea o întâlnire cu conducerea clubului Sepsi, să vedem ce contract îmi pune pe masă şi cum vor decurge negocierile cu ei. Am mai multe oferte, am şi cu echipe din afară contacte, încă nu ştiu sută la sută cu cine voi semna.

Da, Sepsi este singura echipă din Liga 1 care s-a interesat de mine. Având în vedere că sunt pe ultima sută de metri cu campania de transferuri, care în afară se închide pe 1 septembrie, iar în România pe 5, sunt şanse mari să semnez cu ei.

Tricolorii au 3 meciuri importante, eu sper ca băieţii să aibă rezultate. Îmi doresc să revin şi eu la lot. Sunt sigur că voi reveni la echipa naţională dacă voi avea un parcurs bun la viitoarea mea echipă. Am 29 de ani, mă simt mai bine ca niciodată fizic şi mental, cu mai multă experienţă”, a spus Alexandru Creţu.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-alexandru creţu 

viewscnt
Articole similare