Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Creţu, ofertat de o altă echipă din Liga I. Tot mai aproape despărţirea de FCSB

Alexandru Creţu, ofertat de o altă echipă din Liga I. Tot mai aproape despărţirea de FCSB

Superliga

Comentarii

Alexandru Creţu l-a scos din sărite pe Gigi Becali după faza în care FCSB a încasat golul prin care a fost învinsă de Rapid, scor 1-0, pe Arena Naţională, în ultima etapă de campionat.

Între cei doi s-a produs o ruptură, iar Becali vrea să îl lase să plece.

Patronul FCSB l-a scos vinovat pe Creţu la faza golului şi a anunţat că va fi tras pe linie moartă, iar Edi Iordănescu nu l-a putut salva.

Nici bine nu a plecat de la FCSB, Creţu este dorit de Sepsi Sf. Gheorghe! Covăsnenii, conform Fanatik, s-au interesat de jucător şi i-au trimis ofertă.

Zilele următoare fundaşul va discuta cu impresarul său şi va comunica un răspuns concret.

Alexandru Creţu a semnat cu FCSB pe 1 iulie 2021, liber de contract după despărţirea de NK Maribor, iar fotbalistul în vârstă de 29 de ani mai are contract cu vicecampioana României până pe 30 iunie 2024. În sezonul 2021 – 2022 a jucat în 7 meciuri pentru formaţia roş-albastră, dintre care 5 în Liga 1 şi două în preliminariile Conference League.

Iordănescu nu l-a putut salva pe Creţu

Iordănescu Jr. a dezvăluit că există o problemă între Creţu şi club, dar şi că în afara de absenţa sa există şi alte mici probleme la echipă: "E o situaţie complexă, care s-a produs înainte de venirea mea. E o problemă între el şi club. Trebuie clarificată între el şi club. Nu vrea să mă pierd în detalii. Orice jucător e important pentru mine şi m-aş bucura să vorbim despre cei care vor fi implicaţi în acest joc. Nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi. Sunt ceva probleme, dar încercăm să le gestionăm. Sunt şi problemele accidentaţilor, Panţîru. Mai sunt şi probleme minore, ca să avem soluţii la ora jocului", a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Edi Iordănescu va debuta pe banca FCSB în meciul FCSB - Sepsi, programat luni, de la ora 21:30, pe Arena Naţională. Partida va fi în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbalexandru cretugigi becali 

viewscnt
Articole similare