Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Creţu şi-a reziliat contractul cu Maribor şi ar putea ajunge la FCSB pe gratis! Ce spune impresarul acestuia

Alexandru Creţu şi-a reziliat contractul cu Maribor şi ar putea ajunge la FCSB pe gratis! Ce spune impresarul acestuia

Fotbal intern

Comentarii

Alexandru Creţu şi-a reziliat contractul cu Maribor, cu mai puţin de două luni rămase înainte de expirarea acestuia. Internaţionalul român se află acum în căutarea unei noi echipe.

După încheierea colaborării cu Maribor, Alexandru Creţu este liber de contract şi se află în căutarea unei noi oportunităţi. ”Tricolorul” şi-a reziliat contractul cu slovenii cu mai puţin de două luni înainte de a expira, după ce spus clar că nu este interesat să semneze o prelungire.

Întrucât acesta avea să plece oricum la finalul sezonului, Maribor a anunţat că nu se va mai baza pe serviciile sale, iar, câteva ore mai târziu, a fost anunţată despărţirea dintre cele două părţi. Prezent la club din 2018, Creţu părăseşte formaţia slovenă după cinci goluri şi şase pase decisive reuşite în 94 de apariţii.

Ce spune impresarul lui Creţu

Gigi Becali a mai vorbit despre dorinţa de a îl aduce pe ”tricolor” la FCSB, iar acum, fiind liber de contract, acesta ar fi momentul perfect pentru finanţatorul ”roş-albaştrilor” să îi facă o ofertă lui Alexandru Creţu. Însă impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic, a dezvăluit că nicio propunere nu a venit din partea clubului bucureştean. Mai mult, sârbul a explicat faptul că prioritatea lui Creţu ar fi un transfer în străinătate, nu o revenire în România.

”Nu am discutat cu nimeni de la FCSB. Am citit declaraţiile domnului Becali despre Creţu, dar nu ştiu cu cine au vorbit conducătorii de acolo. Prioritatea lui Creţu o reprezintă un nou contract în străinătate”, a spus Milojkovic, conform GSP.

Afla mai multe despre: alexandru creţufcsbgigi becalizvonko milojkovic 

viewscnt
Articole similare