Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru David i-a dat replica lui Dănuţ Lupu: „Mai dădeam un telefon. Îl sunam pe el în birou şi nu răspundea niciodată”

Alexandru David i-a dat replica lui Dănuţ Lupu: „Mai dădeam un telefon. Îl sunam pe el în birou şi nu răspundea niciodată”

Dinamo București

Comentarii

Alexandru David, preşedinte Dinamo, i-a răspuns lui Dănuţ Lupu, pe care îl acuză în mod voalat că nu prea dădea pe la muncă pe când lucra la clubul din Ştefan cel Mare.

Înainte de a-i da replica lui Dănuţ Lupu, Alexandru David a afirmat că nu agreează să intre în polemici cu foştii angajaţi, dar ar putea să-i răspundă punctual la o chestiune pe care acesta a declarat-o:

”Nu cred că are Danuţ competenţele necesare pentru a putea evalua munca mea şi dacă ar fi să îi răspund, greşeşte într-un singur loc. în afara faptului că răspund la două telefoane, mai dădeam şi un telefon, deci erau trei cu totul pe zi şi îl sunam pe el în birou şi nu răspundea niciodată”, a afirmat preşedintele lui Dinamo la o conferinţă de presă.

În urmă cu doar câteva zile, Dănuţ Lupu a lansat un atac la adresa preşedintelui dinamovist, pe care l-a acuzat că nu face nimic altceva decât să răspundă la telefon.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1alexandru david 

viewscnt
Articole similare