Experiențe împreună.
You are here:

Alexandru Dedu îi linişteşte pe fanii lui Dinamo: "Vom face tot ce e posibil ca echipa să fie în Champions League. Vom face lobby pentru asta"

Alexandru Dedu îi linişteşte pe fanii lui Dinamo: "Vom face tot ce e posibil ca echipa să fie în Champions League. Vom face lobby pentru asta"

Handbal

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de handbal, Alexandru Dedu, a vorbit despre lucrurile arzătoare din sportul pe semicerc, dezvăluind cum vor fi încheiate campionatele la feminin şi masculin.

În plus, Dedu a punctat şi aspecte legate de relaţia cu cei de la Dinamo, aprigi contestatari ai lui în ultima perioadă.

Şeful handbalului românesc nu a ocolit subiectele privind echipele naţionale şi a dat detalii despre momentul în care vom avea din nou meciuri în România.

“Prima dată să vedem dacă va fi desemnată campioana la fete, ce ştiu că e sigur, va fi desemnat clubul care va merge în Champions League” - Alexandru Dedu, preşedintele Federaţia Române de Handbal.

Exclusă din acest sezon al Ligii Campionilor, Dinamo riscă să nu poată evolua nici în ediţia următoare.

“Cu Dinamo am o relaţie perfectă! Clubul Dinamo este un club foarte mare, care trece peste persoane. Sunt prieten foarte bun cu mulţi de acolo. Se speculează mult pe tema asta. Vom face tot ce e posibil ca Dinamo sa fie în Champions League. Vom face lobby pentru asta” - Alexandru Dedu, preşedinte Federaţia Română de Handbal.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe