Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Dedu, mândru de performanţa ”tricolorelor”: ”Echipa s-a bătut extraordinar. Urmează să jucăm pentru medalie acum”

Alexandru Dedu, mândru de performanţa ”tricolorelor”: ”Echipa s-a bătut extraordinar. Urmează să jucăm pentru medalie acum”

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă vineri, la Paris, de campioana olimpică Rusia, scor 28-22 (16-15), în semifinalele CE, şi va juca pentru medalia de bronz. Alexandru Dedu, preşedinte FRH, pentru News.ro: ”Sunt mândru de cum s-a luptat echipa! Să nu uităm că mai luptăm pentru o medalie”.

Am pierdut o semifinală cu o echipă care e mai bună acum. Sunt mândru de cum s-a bătut echipa. Dar, să nu uităm, că datorită nouă şi cu meritele noastre mai luptăm pentru o medalie duminică. Am jucat contra campioanei olimpice, Rusia, care este înaintea noastră ca formare, ca echipă, cu 2-3 ani. Am jucat 30 de minute mai mult decât corect. Apoi Rusia a început mai bine şi ne-am demoralizat. Dar, repet: să nu uităm că jucăm pentru o medalie, după o semifinală în care, din păcate, nu am avut-o cu noi pe Cristina Neagu”, a declarat preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, pentru News.ro.

Din tribune, echipa României a fost încurajată şi de căpitanul ei, Cristina Neagu, diagnosticată cu ruptură de ligament anterior încrucişat, după accidentarea din meciul cu Ungaria, în urma faultului unei adversare.  Neagu, complet echipată în negru, s-a manifestat de-a lungul întregului meci şi s-a bucurat maxim la fiecare reuşită a coechipierelor. Entuziasmul ei însă, nu a fost de ajuns, pentru că România, după o primă repriză curajoasă a cedat disputa cu campioana olimpică.

Jucătoarele României au recompensat-o cu aplauze la final, dar şi cu mesajul ”Pentru tine, Cristina!”, inscripţionat pe tricouri albe purtate pe sub cele oficiale de joc şi pe care le-au arătat în faţa tribunei unde stătea căpitanul naţionalei.

Afla mai multe despre: deduhandbalromania,  

viewscnt
Articole similare