Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Dobre, păcălit de impresarii englezi. "Mi-au zis că sunt dorit la Wigan, însă povestea era cu totul alta"

Alexandru Dobre, păcălit de impresarii englezi. "Mi-au zis că sunt dorit la Wigan, însă povestea era cu totul alta"

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român de tineret Alexandru-Mihai Dobre a semnat, zilele trecute, cu Dijon, formaţie din prima ligă franceză, însă nu poate uita uşor experienţa ultimelor şase luni din Anglia.

În ultimele şase luni, Alexandru Dobre a fost trimis împrumut de către Bournemouth la Wigan, în Championship. Un jucător tânăr, care a prins banca de rezerva la Bournemouth în Premier League, cu având şi ambiţie, ar fi trebuit să prindă mai multe minute şi să acumuleze experienţă. Nu avea să fie aşa, iar vinovaţii sunt agenţi jucătorului.

''Pe finalul perioadei de transferuri un impresar din Anglia mi-a spus că Wigan mă vrea, că cei de acolo sunt înnebuniţi după mine. M-am gândit că ar fi ok să merg să joc în Championship la Wigan, era mult mai bine să joc acolo decât o dată sau de două ori în Premier League la Bournemouth. Apoi am aflat că povestea era cu totul alta. De fapt, cei de la Wigan mai aveau nevoie de un jucător să completeze lotul şi mi s-a spus ulterior că dacă vin acolo nu se ştie dacă voi juca pentru că antrenorul avea lotul deja făcut. Am avut de suferit pentru că am fost minţit. S-a pus presiune pe mine să merg la Wigan, dar de fapt cei de acolo voiau doar să completeze lotul, să fiu de umplutură'',a declarat Dobre, pentru Prosport.

Alexandru Dobre s-a născut pe 30 august 1998, la Bucureşti, iar fotbalul l-a început la FC Viitorul Mihai Georgescu. Avea mai puţin de 18 ani când a luat drumul Angliei, un drum plin de greutăţi din care a avut extrem de multe lucruri bune de învăţat.

Alexandru Dobre are şi opt prezenţe pentru naţionala U21 a României, pentru care a şi marcat un gol.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare