Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Ioniţă a fost găsit! Unde a fost surprins fotbalistul, după ce oficialii Astrei l-au dat pierdut: "Din ziua aceea, nu l-am mai văzut"

Alexandru Ioniţă a fost găsit! Unde a fost surprins fotbalistul, după ce oficialii Astrei l-au dat pierdut: "Din ziua aceea, nu l-am mai văzut"

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Ioniţă a fost împrumutat de CFR Cluj la Astra Giurgiu, până la finalul acestui sezon, iar în ziua în care a semnat cu giurgiuvenii, mijlocaşul a mai primit o veste bună.

Dat dispărut de antrenorul Bogdan Andone, după ce s-a antrenat cu Astra, Alexandru Ioniţă a fost, de fapt, alături de soţia sa, care a născut un băieţel, chiar în ziua în care fotbalistul a fost prezentat la gruparea giurgiuveană.

"Îl ştim pe Ioniţă, îl ştiam de la Rapid, a debutat şi la Rapid când eram cu Şumi în perioada de la Rapid, un jucător de calitate, care ne va ajuta cu siguranţă şi sper să fie cât mai curând alături de noi.  (n.r. - dacă este jucătorul Astrei) Eu sper că da. Acum, să vă spun 100% în momentul ăsta nu am nicio certitudine. El am înţeles că a avut o hârtie pentru 24 de ore ca să se antreneze cu noi. A fost în acea zi la antrenament dar lucrurile nu s-au rezolvat în ziua respectivă.

Din ziua aceea nu l-am mai văzut, nu ştiu exact care e situaţia lui. Am înţeles că a făcut o săptămână de pauză în Bucureşti, după perioada de pregătire de la Craiova, a stat o săptămână fără antrenament, a făcut o zi cu noi, iar de trei zile nu l-am văzut.

A venit în ziua aceea la antrenament, credeam că lucrurile se vor rezolva, a făcut antrenament cu echipa rămânând ca a doua zi să vină, să îi facem un program suplimentar de antrenament, să ajungă din urmă echipă, dar nu a mai venit", declara Bogdan Andone, joi, înainte ca Ioniţă să fie anunţat la Astra.

Afla mai multe despre: ionitacfr cluj 

viewscnt
Articole similare