Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Ioniţă, ”depăşit” la meciul cu Sepsi? ”Săracul, nu mai poate nimic”. Faza care l-a dat de gol | EXCLUSIV

Alexandru Ioniţă, ”depăşit” la meciul cu Sepsi? ”Săracul, nu mai poate nimic”. Faza care l-a dat de gol | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a remizat cu Sepsi în primul meci din Superligă, scor 0-0.

Alexandru Ioniţă, ”depăşit” la meciul cu Sepsi? ”Săracul, nu mai poate nimic” Faza care l-a dat de gol | EXCLUSIV

Primul meci al Rapidului din actualul sezon al Superligii a stârnit o mulţime de controverse. Deşi a controlat în bună măsură meciul, formaţia din Giuleşti putea fi învinsă de Sepsi, după acţiunea superbă a lui Marius Ştefănescu. Golul a fost însă anulat pe motiv de ofsaid, după ce arbitrul a fost chemat la monitor pentru a verifica faza.

Dacă Cătălin Cîrjan a uimit la debut, Alexandru Ioniţă a dezamăgit în primul meci din Superligă. Bergodi l-a introdus pe teren pe Ioniţă abia în minutul 69, dar acesta nu a dat randamentul mult aşteptat.

Bogdan Cosmescu a reamintit de o fază în care Ioniţă a fost pus în dificultate de un adversar de la Sepsi. 

”A avut faza aia penibilă, umăr la umăr cu Tamaş. Saracul... nu mai poate nimic, aia e impotenţă fizică, l-a dat ăla la o parte parcă juca cu un junior”, a răbufnit Cosmescu, în direct, la Orange Sport. 

Nicolae Dică a venit cu un argument pentru a-l salva pe fotbalistul de la Rapid: ”Nu e un jucător care să îţi aducă ceva din postura de rezervă!”. 

”Da, el nu e un jucător care să îţi intre de pe bancă. Sunt anumiţi jucători care te pot ajuta dacă vin de pe bancă, în a doua repriză, dar sunt şi care nu reuşesc”, a declarat Dică.

Cătălin Cîrjan l-a uimit pe Nicolae Dică după debutul la Rapid: ”Are curaj, personalitate. Mi-a plăcut foarte mult” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: alexandru ioniţărapidsepsiliga i 

viewscnt
Articole similare