Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Ioniţă le promite fanilor promovarea în Liga I: "E greu, dar eu am mare încredere că vom reuşi"

Alexandru Ioniţă le promite fanilor promovarea în Liga I: "E greu, dar eu am mare încredere că vom reuşi"

Rapid

Comentarii

Alexandru Ioniţă s-a întors la Rapid şi speră acum să obţină alături de giuleşteni promovarea în prima ligă. După 14 etape disputate, echipa antrenată de Nicolae Grigore este pe locul 3 în clasament, la patru puncte în spatele liderului FC U Craiova.

"Sunt fericit, am mai spus-o şi mă repet, vreau ca la finalul sezonului să fim campioni. Am stat departe 8 ani de Rapid şi în ultimele sezoane chiar îmi doream foarte mult să revin aici.

De abia aşteptăm şi noul stadion, am înţeles că va fi gata la sfârşitul lui martie, deci tocmai bine. Va fi foarte greu să promovăm, dar eu sunt încrezător şi am încredere în colegii mei că vom reuşi" , a declarat Alexandru Ioniţă.

Alexandru Ioniţă a revenit la Rapid

Alexandru Ioniţă s-a format la juniorii Rapidului şi a evouluat din 2009 până în 2013 la echipa mare, unde a avut un an întrerupt, pentru că a plecat la FC Koln, în 2010, pentru suma de 2,4 milioane de euro.

Atacantul a avut debutul pentru giuleşteni în pe 30 iunie 2009, împotriva celor de la FC Vaslui.

Pentru Rapid, Ioniţă a reuşit să marcheze 17 goluri, iar meciul de referinţă al fanilor este cel cu Steaua din 2010, în care giuleştenii au câştigat cu 5-1, iar Alex a marcat de două ori.

După ce a plecat de la Rapid, Alex a mai evoluat pentru echipele: Orduspor (Turcia), AEL Limassol (Cipru), FC Voluntari, Farul Constanţa, ASA Târgu Mureş, Aris Limassol (Cipru), Sportul Snagov, iar din 2019 a jucat pentru UTA Arad, alături de care a promovat în prima ligă.

Afla mai multe despre: rapidcraiovaionita 

viewscnt
Articole similare