Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Măţan, aşteptat să aducă un nou titlu la Ohio. Prima reacţie după transferul la Columbus Crew: ”E perfect pentru stilul nostru de joc”

Alexandru Măţan, aşteptat să aducă un nou titlu la Ohio. Prima reacţie după transferul la Columbus Crew: ”E perfect pentru stilul nostru de joc”

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Alexandru Măţan la Columbus Crew s-a finalizat. Echipa din Ohio este campioana en-titre din MLS şi, cu ajutorul jucătorului român, vrea să reuşească să îşi păstreze titlul. Viitorul va încasa 1,5 milioane de euro pentru serviciile lui Măţan, iar americanii sunt convinşi că au descoperit un jucător de mare perspectivă.

Alexandru Măţan a ajuns în MLS. Fotbalistul de 21 de ani i-a urmat paşii lui Alexandru Mitriţă şi a ales să părăsească ţara natală pentru SUA. Suma de transfer a acestuia este de 1,5 milioane de euro, iar jucătorul va încasa jumătate de milion de euro în fiecare sezon.

Prima reacţie la transferul lui Măţan

Preşedintele echipei din MLS s-a arătat foarte mulţumit de transferul românului. Acesta a dezvăluit că Măţan se potriveşte perfect stilului de joc al echipei.

"Alex este un tânăr jucător promiţător. Tehnica, dribligurile şi abilitatea de a juca în ambele flancuri îl fac perfect pentru stilul nostru de joc. Fiind creativ şi capabil să joace în centru şi în bandă, Alex este o opţiune dinamică pentru atacul nostru. Acest lucru va fi crucial în contextul programului aglomerat din MLS şi din Liga Campionilor", a spus preşedintele lui Columbus Crew, Tim Bezbatchenko, pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: alexandru măţanviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare