Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Măţan pe cale să plece de la Viitorul în Statele Unite. New York City vrea să cumpere jucătorul cu 1.5 milioane de euro

Alexandru Măţan pe cale să plece de la Viitorul în Statele Unite. New York City vrea să cumpere jucătorul cu 1.5 milioane de euro

Fotbal

Comentarii

Măţan a jucat 23 de meciuri în acest sezon de Liga 1 şi a marcat 5 goluri. 800.000 de euro este cota jucătorului pe transfermarkt.com.

Formaţia patronată de Gheorghe Hagi este pe cale să vândă un nou jucător pe bani mulţi. Alexandru Măţan este dorit de New York City, iar americanii sunt dispuşi să plătească 1.5 milioane de euro pentru jucătrul Viitorului.

Măţan a jucat 23 de meciuri în acest sezon de Liga 1 şi a marcat 5 goluri. 800.000 de euro este cota jucătorului pe transfermarkt.com. Formaţia constănţeană a ajuns la 8 meciuri fără victorie în Liga 1 şi s-a apropiat ameninţător de subsolul clasamentului. Ultima înfrângere suferită de formaţia antrenată de Mircea Rednic a venit chiar etapa trecută în faţa celor de la FC Argeş.

Viitorul este pe locul 12 din 16 în acest moment cu 25 de puncte după 23 de etape. 9 puncte o despart pe Viitorul de play-off. Ar fi al 2-lea sezon consecutiv în care formaţia constănţeană ratează play-off-ul.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare