Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Maxim, factorul decisiv care l-a convins pe Şumudică să revină la Gaziantep

Alexandru Maxim, factorul decisiv care l-a convins pe Şumudică să revină la Gaziantep

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică este aproape de revenirea în Turcia, la Gaziantep, iar jucătorul care l-a convins este Alexandru Maxim.

Şumudică a mai antrenat-o pe Gaziantep, între 2019 şi 2021, iar acum după 2 ani şi jumătate revine la formaţia din Turcia.

Gaziantep se află în acest moment pe ultimul loc în Super Lig, după patru etape, cu zero puncte acumulate şi un golaveraj de două goluri marcate şi zece încasate.

În sezonul 2019/2020, primul sezon a celor de la Gaziantep cu Şumudică pe bancă, echipa din sudul Turciei termina pe locul 8, la două locuri în spatele celor de la Galatasaray.

Până la oficializarea revenirii antrenorului român la Gaziantep rămân de rezolvat doar ultimele detalii ale contractului.

Erdal Guneş este antrenorul pe care îl va înlocui Marius Şumudică.

Presa din Turcia susţine că un rol important în aducerea lui Şumudică l-a avut fostul său jucător din prima experienţă la Gaziantep, Alexandru Maxim.

"Maxim a fost cel care a cerut cel mai mult instalarea lui Marius Şumudică. Decizia a fost luată şi de jucători.

Maxim şi alţi 3-4 jucători l-au vrut pe Marius Şumudică antrenor, iar conducerea a fost de acord", menţionează Gaziantep Oluşum.

Şumudică a confirmat negocierile cu Gaziantep, printr-un răspuns, presei din Turcia.

"Voi veni în Turcia şi voi discuta ultimele detalii cu Gaziantep. Îmi doresc să revin în Turcia. Voi ajunge mâine sau poimâine", a declarat Şumudică pentru Sports Digitale.

Prima experienţă a technicianului român la Gaziantep s-a încheiat cu scandal, Şumudică s-a plâns de latura financiară a înţelegerii, ironizând conducerea clubului iar asta a fost suficient pentru demiterea acestuia, în ianuarie 2021.

 

Afla mai multe despre: sumudicamaximgaziantep 

viewscnt
Articole similare