Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Maxim rămâne cu picioarele pe pământ după golul marcat în poarta Galatei. "Nu avem ce să sărbătorim"

Alexandru Maxim rămâne cu picioarele pe pământ după golul marcat în poarta Galatei. "Nu avem ce să sărbătorim"

Fotbal

Comentarii

Alexandru Maxim a fost eroul lui Gaziantep, duminică seară, în remiza de pe terenul celor de la Galatasaray, scor 3-3. Mijlocaşul român a punctat în minutul 90+14, din lovitură de la 11 metri.

Alexandru Maxim (29 de ani) trece printr-o perioadă sportivă foarte bună, sub bagheta lui Marius Şumudică. Împrumutat de la Mainz până la finalul sezonului competiţional, Maxim a "adunat" 4 goluri şi o pasă de gol în cele 9 meciuri disputate pentru Gaziantep.

Ultima reuşită a lui Alexandru Maxim a venit în egalul cu Galatasaray, din lovitură de la 11 metri, însă rămâne cu picioarele pe pământ, fiind vorba doare de un punct obţinut, în faţa unui stadion fără suporteri.

"Nu avem ce să sărbătorim, am luat un punct pe final. Dacă am fi jucat în faţa unui stadion plin, misiunea noastră ar fi fost mult mai dificilă. Golul marcat în ultimele secunde a fost unul logic. După cartonaşul roşu, ne-am năpustit asupra adversarilor şi am dominat jocul. Kayode a înscris corect, dar golul a fost anulat. Aşa că am făcut-o eu", a declarat Alexandru Maxim, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare