Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Mitriţă a revenit la naţională după un an de pauză: "Am crescut mult în ultimul timp, atât fizic, cât şi psihic"

Alexandru Mitriţă a revenit la naţională după un an de pauză: "Am crescut mult în ultimul timp, atât fizic, cât şi psihic"
Comentarii

Alexandru Mitriţă a fost convocat de Mirel Rădoi la naţionala României pentru meciurile cu Armenia&Germania.

Fotbalistul lui PAOK, unde este antrenat de fostul selecţioner Răzvan Lucescu, revine la echipa naţională după un an de pauză şi e pregătit să contribuie decisiv la parcursul României spre Mondial!

"Mă bucur ca am revenit la echipa naţionala după o pauză de un an. Cred că orice jucător îşi doreşte să fie aici. Am fost plecat în afara Europei şi mi-am dorit să revin şi să demonstrez că pot face faţă la un nivel bun.

Răzvan Lucescu m-a felicitat, mi-a zis să mă antrenez ca la echipa de club şi mi-a urat multă baftă. Cu siguranţă echipa naţională arată mult mai bine defensiv, dar şi ofensiv, faţă de ultima mea convocare de acum un an. Avem un stil de joc care chiar daca e ofensiv e în acelaşi timp şi agresiv, ceea ce este important.

Mergem la Hamburg să dăm tot ce avem mai bun. Ei au jucători foarte buni, nu pot spune că Germania e peste Italia. Au un lot foarte bun. Trebuie să intrăm cu o mentalitate foarte bun, încrezători, iar dacă ascultăm şi parcurgem toţi paşii pe care Mister îi indică, atunci o să scoatem un rezultat pozitiv.

Fizic, de ce să nu facem faţă? Toţi se pregătesc bine la club, eu zic că ne putem bate cu oricine. Suporterii trebuie să fie mereu alături de echipa naţională, noi avem de ei şi cu siguranţă este un plus pentru noi", a spus Alexandru Mitriţă, pentru FRF TV.

"Nu ştiu dacă sunt pregătit de Serie A sau orice alt campionat, dar pot spune că am crescut mult în ultimul timp, atât fizic, cât şi psihic.

Să joci la Campionatul Mondial cred că e maximul pe care poţi să ţi-l doreşti. Fiecare jucător visează la asta", a conchis Alexandru Mitriţă, pentru FRF TV.

  • 13 selecţii are Mitriţă la naţionala României, unde a reuşit să marcheze şi două goluri 

Programul României din următoarea perioadă:

Vineri, 8 octombrie: Germania – ROMÂNIA, ora 21:45 – Volksparkstadion (Hamburg)

Luni, 11 octombrie: ROMÂNIA – Armenia, ora 21:45 – Stadion Steaua (Bucureşti)

Afla mai multe despre: alexandru mituitanaţională românieimirel radio 

viewscnt
Articole similare