Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Mitriţă nu şi-a luat gândul de la naţională. ”Voi vedea dacă selecţionerul va avea ochi şi pentru mine”

Alexandru Mitriţă nu şi-a luat gândul de la naţională. ”Voi vedea dacă selecţionerul va avea ochi şi pentru mine”

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Mitriţă (28 de ani) nu pare să se afle în graţiile selecţionerului Edi Iordănescu (45 de ani), însă fotbalistul celor de la Universitatea Craiova nu are de gând să renunţe la ”tricolor”.

Alexandru Mitriţă pare să nu fi trecut ”proba vestiarului” la naţionala României, iar Edi Iordănescu a decis să-l ”sară din schemă” la ultimele acţiuni oficiale.

  • 18 meciuri şi goluri a adunat Alexandru Mitriţă pentru naţionala României.

Mitriţă nu a renunţat la echipa naţională a României

Există zvonuri care susţin că fotbalistul nu va mai fi chemat atâta timp cât selecţioner este Edi, deoarece acesta ar fi fost deranjat de comportamentul olteanului, în precedentele convocări.

Cu toate acestea, fotbalistul nu şi-a pierdut speranţa că va mai fi chemat la echipa naţională, dar este conştient că va avea mult de muncă pentru a demonstra că merită să facă parte din lot.

Prezenţa în lotul României a devenit, recent, mult mai valoroasă şi importantă, după calificarea la EURO 2024. Jucătorii 

Nu este nicio presiune pe mine, eu vreau să îmi fac treaba cât mai bine la echipa de club şi apoi voi vedea dacă selecţionerul va avea ochi şi pentru mine”, a declarat Alexandru Mitriţă, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ivan şi Maxim, în situaţia lui Mitriţă?

În aceeaşi situaţia cu Alexandru Mitriţă par să mai fi alţi doi jucători români, cu ştate vechi în echipa naţională: Andrei Ivan de la Universitatea Craiova şi Alexandru Maxim de la Gaziantep

  • Basarab Panduru este sigur: ”Ivan, Mitriţă şi Maxim nu mai vin la naţională”.
     
  • Silviu Tudor Samuilă: ”Credeţi că Mitriţă şi Ivan regretă faptul că nu s-au integrat? Consider că nici n-au crezut în Edi Iordănescu”.
     
  • MM Stoica: ”Maxim mai bine spus”.
     
  • Basarab Panduru: ”Părea că merge până acum să fii altfel, că după oricum pleacă antrenorul şi tu tot vii. Uite că li s-a înfundat acum. Nu cred că mai vin niciodată ăştia, nici Mitriţă, nici Ivan, nici Maxim”.
     
  • MM Stoica: ”Un fotbalist care joacă şi are cifre într-un campionat net superior campionatului nostru şi vin alţii care joacă în campionate mai slabe, pentru simplul motiv că nu i-a plăcut la echipa naţională... .
     
  • Aşa s-a întâmplat şi cu Cantona, care n-a venit şi au ieşit campioni mondiali. Ştii ce se întâmplă? Băieţii ăştia strălucesc, că ei au făcut performanţa asta. Neînvinşi e greu să spui că-l aduci pe ăla, îl scot pe ăla şi-l las acasă. Păi, oamenii au făcut”. 

Afla mai multe despre: alexandru mitritaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare