Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Mitriţă surprinde: "Am vrut să plec de la New York din cauza asta"

Alexandru Mitriţă surprinde: "Am vrut să plec de la New York din cauza asta"

Stranieri

Comentarii

Alexandru Mitriţă a mărturisit că a vrut să plece de la New York City FC, după doar trei luni.

"Mă simt bine, m-am adaptat foarte bine. După primele două, trei luni voiam să plec. Fiind un oraş aşa mare nu ştiam ce să fac în el. Dar acum au venit şi rezultatele şi mă simt foarte bine.

Important e că sunt foarte apreciat. Am şi jucat bine... fanii nu sunt ca în România. Sunt fanatici, sunt cu echipa, dar nu sunt ca în România, unde după ce pierzi un meci, două sau trei să îţi sară în cap. Au multă răbdare cu tine şi sunt foarte bucuros că am ajuns acolo", spune Alex Mitriţă.

Cât despre comparaţia cu Leo Messi: "Au exagerat puţin (n.r. - americanii), e prea mare comparaţie între mine şi Messi. Nu ne putem compara".

Alex Mitriţă revine la echipa naţională

Alexandru Mitriţă face parte din lotul convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Insulele Feroe şi Norvegia.

"Sunt OK, am dormit tot drumul. Zilele astea două sunt mai grele, după aceea voi fi OK. (...) Sunt bucuros că revin la naţională, sperăm să scoatem maximum din aceste două meciuri. (...) Nu am nimic cu domnul Contra, dacă aveam ceva cu el nu mai eram aici. Dacă avea el ceva cu mine, nu mai eram la echipa naţională. După meciul cu Suedia, când m-a scos la pauză, nu a fost absolut nimic. Iar a doua zi a fost... Nu m-am antrenat OK. A fost din partea mea, nu am avut motivaţie.

Cine nu îşi doreşte să fie la echipa naţională meci de meci? Îmi doresc să fiu la echipa naţională, să joc cum joc şi la echipa de club. Foarte multă lume se aşteaptă de la mine să fac diferenţa cum o fac la echipa de club, cum o făceam la Craiova mereu", a mai spus Mitriţă.

Afla mai multe despre: mitrita 

viewscnt
Articole similare