Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Paşcanu, pregătit de duelul cu Irlanda de Nord: ”Trebuie să avem grijă cu ei”

Alexandru Paşcanu, pregătit de duelul cu Irlanda de Nord: ”Trebuie să avem grijă cu ei”

Fotbal

Comentarii

Reprezentativa Under 21 a României ţinteşte o nouă calificare la turneul final. După eşecul la limită din Danemarca, 1-2, din debutul preliminariilor EURO 2021, tricolorii mici vor să se revanşeze în cele două partide pe care le au de disputat în această lună.

Tricolorii s-au impus cu 3-0 în faţa Ucrainei şi speră la o victorie şi în meciul cu Irlanda de Nord, care se va disputa pe 14 octombrie, ora 20:30, pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari.

”Acesta e cel mai important lucru, să câştigăm, cu emoţii, fără emoţii. Sperăm să fie fără emoţii, dar încercăm să câştigăm.

E un adversar bun Irlanda de Nord, ştim că au calitate şi sunt puternici şi trebuie să avem grijă cu ei şi să încercăm să luăm cele trei puncte.

Şi ei au calitate şi noi avem calitate, dar sper să avem noi calitate mai bună şi să ieşim învingători.

Încerc să îmi fac treaba cât mai bine aici şi la echipa de club şi o să îmi vină şi mie şansa la echipa mare şi sper să fiu pregătit când o să+mi vină şansa.

E un lucru important să ai meciuri în picioare la echipa de club, pe viitor sper să fac pasul la echipa mare, dar deocamdată avem o treabă importantă aici la tineret şi suntem cu toţii cu gândul la meciul de mâine.

E o grupă grea, o grupă destul de echilibrată şi sunt patru, cinci echipe care au şanse la calificare”, a spus Paşcanu.

Afla mai multe despre: pascanuechipa nationala u21,  

viewscnt
Articole similare