Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Păun, fericit după o nou calificare în grupele Europa League. Cum a ajuns să-i dea pasa de gol lui Debeljuh şi cum a fost Dan Petrescu în vestiar

VIDEO | Alexandru Păun, fericit după o nou calificare în grupele Europa League. Cum a ajuns să-i dea pasa de gol lui Debeljuh şi cum a fost Dan Petrescu în vestiar

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Păun (25 de ani) a reacţionat la finalul partidei cu KuPS (3-1), în urma căreia CFR Cluj s-a calificat în grupele Europa League.

Păun a vorbti despre meciu cu KuPS Koupio, în care a oferit o pasă de gol, şi a povestit cum a ajuns să dea assist-ul pentru Debeljuh. Fotbalistul şi-a felicitat colegii care au fost convocaţi la echipa naţională şi a spus cum a fost Dan Petrescu în vestiar, la finalul partidei.

"A fost foarte greu, cel puţin pentru mine a fost foarte greu să mă adaptez, cred că după primele 20 de minute m-am adaptat încet, încet, pentru că trebuia, că era un meci decisiv şi n-aveam scuze. 16.46 Mă bucur că am marcat repede şi cred că acolo a fost descătuşarea, care ne-a dus la cele 3 goluri marcate în final. După ce am marcat golul, ne-am retras puţin. E normal, să joace şi ei, sunt fotbalişti buni. La acea fază... Nu mă aşteptam să ajung înaintea lui, dar terenul fiind aşa, am reuşit să ajung şi să centrez în faţa porţii. Mă bucur pentru ei, sunt jucători de valoare. Eu mă bucur de minutele jucate la CFR, mă bucur că sunt sănătos.

Când iei un gol pe final cu Mister e dificil, nu-i place să primească gol. Dar, normal că era fericit la final, ne-am calificat doi ani la rând"
, a spus Alexandru Păun, după meci, la Telekom Sport.

CFR Cluj, a doua calificare la rând în grupele Europa League!

CFR Cluj a învins KuPS Koupio cu 3-1, pe teren propriu, şi a obţinut calificarea în grupele Europa League, pentru al doilea an consecutiv. Rondon a reuşit o dublă şi Debeljuh a marcat şi el pentru a asigura biletele pentru grupele a doua competiţie intercluburi de pe continent. Anul trecut, CFR Cluj a participat în grupe şi a ajuns până în 16-imile de finală, de unde a fost eliminată de FC Sevilla, câştigătoarea trofeului.

Afla mai multe despre: alexandru pauncfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare