Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Pelici admite că rezultatul cu Clinceni a fost unul mincinos: ”Am luat un punct cu multă şansă”. Laude pentru portarul Ducan

Alexandru Pelici admite că rezultatul cu Clinceni a fost unul mincinos: ”Am luat un punct cu multă şansă”. Laude pentru portarul Ducan

CS Mioveni

Comentarii

Academica Clinceni şi CS Mioveni au remizat în a şaptea etapă a Ligii 1, scor 1-1. Ventura a deschis scorul pentru Clinceni, Buziuc a egalat, iar Ducan a apărat un penalty în ultimele minute.

Academica Clinceni a rămas fără victorie şi după şapte etape, remizând cu CS Mioveni, scor 1-1. Ilfovenii au început bine jocul, au deschis scorul rapid, însă nu au putu închide meciul şi au fost pedepsiţi de adversari. Buziuc a egalat de la punctul cu var, înainte ca aregntinianul Cascini să rateze şansa de a aduce toate punctele Academicii, Ducan apărând penalty-ul său.

Formaţia nou promovată a fost dominată de băieţii lui Poenaru şi a obţinut un egal cu şansă, fapt recunoscut şi de Alexandru Pelici. Tehnicianul Mioveniului l-a lăudat pe portarul său şi s-a declarat mai mult decât mulţumit de startul de sezon al echipei.

Alexandru Pelici admite că rezultatul cu Clinceni a fost unul mincinos

”Am avut sanşă pe final, din nou a fost Duchi foarte inspirat la acel penalty. Prima repriză am jucat prost, cred că a fost cea mai proastă repriză a noastră în Liga 1. Ne prieşte acest teren, am luat patru puncte din şase posibile, dar acum am luat un punct cu foarte multă şansă.

Cu siguranţă suntem mulţumiţi, ne uităm în clasament, suntem unde poate nici nu visam după şapte etape. Sper să gestionăm bine această mini-vacanţă, pentru că ne aşteaptă meciuri grele în continuare.

Avem momente de slăbiciune, avem momente când suntem aerieni, avem momente când parcă suntem şi începem jocurile pe altă planetă, dar ne bucură că acum suntem în clasament unde suntem”, a declarat Alexandru Pelici.

Afla mai multe despre: cs mioveniclinceni miovenialexandru peliciliga 1 

viewscnt
Articole similare