Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Pelici, demis de la Hermannstadt. EXCLUSIV | Prima reacţie a sibienilor: "Nu este un secret, el va prelua echipa"

VIDEO | Alexandru Pelici, demis de la Hermannstadt. EXCLUSIV | Prima reacţie a sibienilor: "Nu este un secret, el va prelua echipa"

Hermannstadt​

Comentarii

Vasile Miriuţă (50 de ani) o va prelua pe AFC Hermannstadt. Fostul antrenor al lui Dinamo trebuie să salveze de la retrogradare trupa aflată acum pe penultimul loc în clasamentul Ligii I.

UPDATE | Plecarea lui Alexandru Pelici de la echipă a fost confirmată şi pe pagina de Facebook a clubului sibian


Alexandru Pelici va fi al şaselea antrenor demis în acest sezon de Liga I. Antrenorul o va părăsi pe AFC Hermannstadt după 11 etape jucate din actuala stagiune. Sibienii sunt penultimii în clasament după ce au obţinut doar 8 puncte în acest interval. Pelici a ajuns la Sibiu la începutul sezonului trecut şi a reuşit să promoveze echipa în prima divizie, dar să o ducă şi în finala Cupei României în primăvara acestui an.

Pelici îi va lăsa locul pe banca celor de la Hermannstadt lui Vasile Miriuţă cel care s-a înţeles cu şefii nou-promovatei în aceste zile. Miriuţă era liber de contract de şapte luni. Ultima echipă pe care o pregătise fusese Dinamo, pe care viitorul antrenor al lui Hermannstadt nu a reuşit să o califice în play-off. 

Teodor Birţ, preşedintele lui Hermannstadt a confirmat mutarea pentru Telekom Sport: "Într-adevăr am găsit o cale amiabilă de a renunţa la serviciile lui Alexandru Pelici, căruia îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru această echipă. Nu este un secret, noul antrenor al echipei va fi Vasile Miriuţă, după discuţiile pe care le-am purtat în ultimele zile va prelua echipa" a spus şeful sibienilor.

Afla mai multe despre: pelicimiriuţăhermannstadt 

viewscnt
Articole similare