Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Pelici, dezamăgit de jucătorii săi: "Am fost fricoşi! Botoşani ne-a dominat la toate capitolele"

Alexandru Pelici, dezamăgit de jucătorii săi: "Am fost fricoşi! Botoşani ne-a dominat la toate capitolele"

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care jucătorii săi au avut-o în meciul cu FC Botoşani, pe care formaţia nou-promovată l-a pierdut cu scorul de 2-0.

"Am făcut o partidă slabă, dar, chiar şi aşa, am luat goluri nepermise, din două faze fixe. Chiar dacă Botoşani a fost mai bună decât noi, am avut şansele noastre, la 0-0 şi 0-1. Când faci greşeli, adversarul nu te iartă. Trebuie să lăsăm nasul jos şi să trecem la treabă, pentru că astăzi am fost fricoşi şi nu înţeleg această teamă, pentru că ne-am dorit să ajungem aici. Am fost dominaţi la toate capitolele", a declarat Alexandru Pelici, la Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a punctat că rămâne încrezător în echipa sa, în ciuda rezultatului. "Îngrijorat? Nu. De ce? Botoşani e o echipă bună a campionatului şi orice echipa va veni aici, va avea viaţă grea. Ne dorim să luăm cât de multe puncte putem", a încheiat Pelici.

Formaţia FC Botoşani a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Hermannstadt, în primul meci al etapei a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Andrei Dumitraş şi Mihai Alexandru Roman.

Afla mai multe despre: reactiepelicihermannstadt 

viewscnt
Articole similare