Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Pelici, după ce a completat transferul lui Andrei Cristea: ”Cartea lui de vizită spune multe”

Alexandru Pelici, după ce a completat transferul lui Andrei Cristea: ”Cartea lui de vizită spune multe”

Fotbal intern

Comentarii

CS Mioveni a disputat un amical cu Farul Constanţa, pierdut scor 0-1 de băieţii lui Pelici.

CS Mioveni a avut parte de un prim duel înaintea noului sezon, în faţa unei echipe de Liga 1. Echipa condusă de Alexandru Pelici s-a confruntat cu nou-formata Farul Constanţa, în faţa căreia a pierdut cu scorul de 0-1. În amicalul dintre cele două au debutat şi doi noi jucători ai Mioveniului, Adrian Scarlatache şi Ionuţ Balaur. Andrei Cristea este şi el un nou transfer al argreşenilor.

În urma partidei, Alexandru Pelici a discutat despre jocul urmărit. Tehnicianul echipei nou-promovate s-a arătat, în general, mulţumit de jocul prestat şi de testul oferit jucătorilor săi. În plus, acesta a vorbit de transferul lui Andrei Cristea, pe care îl consideră unul foarte important pentru o echipă de statura Mioveniului.

Alexandru Pelici, după ce a completat transferul lui Andrei Cristea

”A fost primul test al nostru cu o echipă de primul eşalon. Am avut situaţiile noastre de joc, chiar dacă Farul a avut posesia şi se ştie că echipa domnului Hagi ţine de minge şi pasează foarte bine, are o posesie foarte bună şi caută mereu construcţia elaborată.

Ne-a interesat mai mult să vedem cum am arăta într-o luptă cu o echipă de Liga 1. (n.r. Andrei Cristea) Să îşi respecte blazonul ca şi jucător cu foarte multe meciuri în Liga 1, ca şi un marcator, ca şi golgheter, eu sper că experienţa lui ne poate ajuta. Cartea lui de vizită spune multe”, a declarat Alexandru Pelici.

Afla mai multe despre: cs miovenialexandru peliciandrei cristealiga 1 

viewscnt
Articole similare