Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Pelici, după victoria categorică a lui CS Mioveni: ”Suntem şi noi în cărţi!”

Alexandru Pelici, după victoria categorică a lui CS Mioveni: ”Suntem şi noi în cărţi!”

Liga 2

Comentarii

CS Mioveni a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa ASU Poli Timişoara, în etapa a II-a a play-off-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Mar '23, Coşereanu '44, Rusu '67 şi Isfan '90: ”Va fi important şi de acum înainte să gestionăm succesul acesta, o victorie frumoasă, meritată, muncită. Odată cu cartonaşul roşu încasat de Dorinel, am încercat să ţinem de rezultat, dar toată cinstea pentru ei că în 10 oameni  au reuşit să mai înscrie de două ori” a spus antrenorul Alexandru Pelici, după meci.

”Îi felicit din tot sufletul, mă bucură acest lucru. Vreau să dedic această victorie celor care unii dintre ei au avut momente mai grele, alţii mom mai fericite şi la primul capitol mă refer la Rădescu, toată cinstea pentru acest copil. Vine după un deces în familie. 3 puncte ar însemna să ne apropiem de primele două indiferent de rezultatul de diseară. Suntem şi noi acolo în cărţi, dar mai sunt multe meciuri, multe puncte puse în joc şi cel mai important lucru e să rămânem cu picioarele pe pământ” a mai declarat tehnicianul lui CS Mioveni.

CS Mioveni a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa ASU Poli Timişoara, în etapa a II-a a play-off-ului Ligii I. Tot în Liga II vor mai avea loc luni meciurile AFK Csikszereda Miercurea Ciuc - AFC Dunărea 2005 Călăraşi şi U Craiova 1948 SA - Fotbal Club Rapid.

Afla mai multe despre: cs miovenialexandru pelici 

viewscnt
Articole similare