Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Pelici îşi avertizează jucătorii: ”Trebuie să înţelegem că Liga 1 e diferită de Liga 2!”

Alexandru Pelici îşi avertizează jucătorii: ”Trebuie să înţelegem că Liga 1 e diferită de Liga 2!”

Hermannstadt​

Comentarii

În direct la Telekom Sport, nou-promovatele FC Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi au terminat la egalitate 1-1. La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Alexandru Pelici s-a declarat nemulţumit de rezultatul final, considerând că echipa sa merita să câştige duelul cu Dunărea.

Alexandru Pelici a fost un antrenor nefericit. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani s-a declarat nemulţumit de faptul că echipa sa nu a câştigat partida cu Dunărea Călăraşi, în ciuda faptului că a condus timp de 90 de minute: ”A fost un meci frumos, plăcut ochiului, cu multe faze. Trebuie să recunosc că au avut şi ei ocaziile lor, dar ... nu vreau să fiu răutacios, dar cred că am fi meritat această victorie. Cel puţin aşa consider eu după ce am văzut de pe margine” a explicat Pelici la microfonul Telekom Sport.


După 1-1 în duelul nou-promovatelor, antrenorul sibienilor a tras un semnal de alarmă pentru elevii săi, asupra diferenţelor dintre Liga 1 şi Liga 2: ”Cred că noi am fost echipa pozitivă, echipa care a încercat să joace. Trebuie să înţelegem că Liga 1 nu se poate compara cu Liga 2 şi că orice greşeală pe care o comitem, poate fi speculată!” a semnalat Pelici.

Vis-a-vis de meciul din etapa viitoare cu cei de la Concordia Chiajna, Alexandru Pelici are o singură dorinţă: ”Sper să jucăm în deplasare, aşa cum o facem şi acasă!”.

AFC Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi, echipe nou-promovate, au remizat, duminică, scor 1-1 (1-0), la Târgu Mureş, într-un meci din etapa a III-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: pelicihermannstadtdunărea călăraşi 

viewscnt
Articole similare