Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Pelici, mesaj pentru Mihai Iosif după ce l-a încurcat în Liga 1: "Ca să fac o glumă, nu l-am supărat nici pe Mihai, băiatul meu, care e rapidist"

Alexandru Pelici, mesaj pentru Mihai Iosif după ce l-a încurcat în Liga 1: "Ca să fac o glumă, nu l-am supărat nici pe Mihai, băiatul meu, care e rapidist"

Rapid

Comentarii

Antrenorul lui CS Mioveni, Alexandru Pelici, a oferit o primă reacţie după remiza cu Rapid, scor 1-1.

Alexandru Pelici, după Rapid - Mioveni 1-1

FC Rapid a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţional Casa Pariurilor Liga 1.

La final, Alexandru Pelici s-a arătat mulţumit de parcursul din ultima perioadă a echipei şi a avut o reacţie originală despre fiul său şi antrenorul advers, Mihai Iosif. 

"Puteam să câştigăm, sunt mulţumit de un joc bun. Am avut ocazii multe cu Rapid. Ne-am ridicat la nivelul Rapidului şi am avut ocazii multe, totul culminând cu ultima ocazie, a lui Sanoh. Suntem împreună aici, vrem să câştigm puncte, e un grup frumos. Chiar dacă în comparaiţie cu Rapid, care a avut aceeaşi situaţie la ocazii... Mergem înainte, ne dorim să acumulăm puncte şi e important să ne menţinem ca la meciul ăsta.

Începând de la jocul cu FC Argeş am avut o creştere. Şi în meciurile pierdute am avut momente bune de joc. Suntem la a treia partidă fără înfrângere şi doar cu muncă putem. Nu am cheltuit averi şi în iarnă se va trage linie şi vom fi judecaţi pentru ce am fcut. Vrem să rămânem în Liga 1. 

Vreau să vorbim pe teren, să rămânem modeşti, umili, să avem aceeaşi atitudine pe teren şi faţă de suporterii noştri. 

Lui Iosif îi transmit să nu fie supărat, l-am văzut suppărat după joc. Ca să fac o glumă, nu l-am supărat nici pe Mihai, băiatul meu, care e rapidist, şi cred că nici pe Mihai Iosif nu l-am supărat, că a luat un punct. Băiatul meu ţine cu Rapidul, dar acasă e suporterul lui tata", a declarat tehnicianul lui FC Mioveni. 

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidalexandru pelici 

viewscnt
Articole similare