Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Pelici recunoaşte că Mioveni mai are de muncă la un anumit aspect al jocului: ”Trebuie să exersăm mai mult asta. Puteam să conducem”

Alexandru Pelici recunoaşte că Mioveni mai are de muncă la un anumit aspect al jocului: ”Trebuie să exersăm mai mult asta. Puteam să conducem”

CS Mioveni

Comentarii

Mioveni a pierdut confruntarea cu Sepsi din a 18-a etapă a Ligii 1, scor 0-2, pe teren propriu.

CS Mioveni a scăpat punctele din mână la meciul cu Sepsi, după ce a pierdut din pricina unor greşeli individuale.

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi a deschis scorul graţie unui autogol al lui Garutti, care şi-a băgat mingea în propria poartă în urma unui corner.

Apoi, prezentaţi cu şansa de a egala, după ce au primit o lovitură de la 11 metri, cei de la Mioveni nu au putut profita.

Alexandru Buziuc a trimis slab şi peste de la punctul cu var, iar, în ultimele minute, gazdele şi-au asigurat victoria, prin Mitrea, chiar din penalty.

Bergodi a recunoscut că echipa sa a câştigat cu şansă, nereuşind să se ridice la nivelul pe care l-ar putea atinge.

Alexandru Pelici a vorbit şi el despre înfrângere, spunând că jocul s-ar fi putut dezvolta complet diferit, dacă anumite momente cheie se desfăşurau în favoarea echipei sale.

Aspectul la care Alexandru Pelici recunoaşte că Mioveni mai are de muncă

În plus, antrenorul de la Mioveni a recunoscut că jucătorii săi mai au de muncă la penalty-uri.

Jocul a avut anumite momente psihologice în care balanţa putea să încline spre noi, dacă am fi fost mai atenţi.

Dacă fructificam situaţiile pe care le-am avut, şi aici vorbesc de momentul de la 0-0, Blănaru, singur cu portarul, când a lovit prost mingea, la 1-0 puteam să reintrăm în joc dacă egalam din penalty sau la una din ocaziile acelea mari ale lui Toma.

Păcat că au fost două reprize diametral opuse, mă refer la jocul nostru. Una în care am evoluat slab, dar chiar şi aşa slab cum a fost, repet, puteam să conducem dacă Blănaru ar fi fructificat acea situatie la 0-0.

A doua repriză cred că am fost mult mai prezenţi, mult mai agresivi, am făcut ceea ce trebuia să facem şi în prima repriza, ne-am creat situaţii, totul culminând cu raterea acelui penalty.

Trebuie sa exersam mai mult loviturile de la 11 metri, e vorba de concentrare, de execuţie, o să vedem”, a declarat Alexandru Pelici.

Afla mai multe despre: alexandru pelici reacţie mioveni sepsi 

viewscnt
Articole similare