Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Pelici şi-a găsit imediat echipă. ”Va sta mulţi ani la noi”. Unde merge antrenorul demis de Hermannstadt

Alexandru Pelici şi-a găsit imediat echipă. ”Va sta mulţi ani la noi”. Unde merge antrenorul demis de Hermannstadt

Liga 2

Comentarii

Alexandru Pelici a fost demis de la FC Hermannstadt şi înlocuit cu Vasile Miriuţă. Antrenorul care a promovat Sibiul şi-a găsit imediat echipă.

”Am găsit o cale amiabilă de a renunţa la serviciile lui Alexandru Pelici, căruia îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru această echipă. Nu este un secret, noul antrenor al echipei va fi Vasile Miriuţă, după discuţiile pe care le-am purtat în ultimele zile va prelua echipa", a declarat şeful sibienilor, Teodor Birţ, pentru Telekom Sport.

La scurt timp distanţă, Pro Sport anunţă că Alexandru Pelici şi-a găsit deja echipă. Omul care a promovat Sibiul va antrena Ripensia Timişoara, formaţie de liga 2. Este prima experienţă a lui Pelici la o echipă din oraşul său natal: ”La noi va veni un antrenor care să stea mulţi ani. Nu neapărat un Ferguson, dar măcar un Wenger. Lista a fost lungă, dar s-a scurtat. Va veni şi un manager general şi un preparator fizic” explica în urmă cu 2 zile, Dumitru Mihu, noul preşedinte al Ripensiei.

Pelici se pare că este alesul conducerii timişorenilor, formaţie care ocupă locul 16 în Liga 2 cu 8 puncte.

În vârstă de 44 de ani, Pelici a promovat în vară cu Hermannstadt, formaţie cu care a disputat finala Cupei României (pierdută în faţa CSU Craiova), dar după 11 etape scurse din acest sezon, echipa este pe locul 13, penultimul, cu opt puncte, din două victorii şi două rezultate de egalitate.

Afla mai multe despre: fc hermannstadtalexandru pelici 

viewscnt
Articole similare