Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Pelici, sincer după înfrângerea cu Gaz Metan: ”Plătim tribut emoţiilor de început şi greşelilor”

Alexandru Pelici, sincer după înfrângerea cu Gaz Metan: ”Plătim tribut emoţiilor de început şi greşelilor”

Superliga

Comentarii

CS Mioveni a pierdut primul meci de la revenirea în Liga 1, scor 0-1, contra Gaz Metan Mediaş. Chamed a marcat unicul gol al meciului, în minutul 14, din penalty.

CS Mioveni a debutat cu stângul la revenirea în Liga 1, după ce a fost înfrântă de Gaz Metan, scor 0-1. Argeşenii au început cu emoţii şi greşeli, dar au revenit în joc şi ar fi putu obţine un punct, mai ales după eliminarea lui Yuri, din minutul 77.

Însă, băieţii lui Pelici nu au putut marca şi au plecat acasă cu mâna goală. Însă, tehnicianul nou promovatei a fost mândru de jocul băieţilor săi, deşi a recunoscut că speră la mai mult de la următoarele meciuri.

Alexandru Pelici, sincer după înfrângerea cu Gaz Metan

”Dacă e să scoatem primele 15-20 de minute din prima repriză, cred că am facut un joc bun. Din păcate, acele minute au făcut diferenţa pentru scorul final, chiar dacă după aceea am jucat bine şi am avut o posesie bună.

A doua repriză ne-am creat destule ocazii, din păcate n-am reuşit să marcam şi plecăm învinşi. Dacă atât s-a terminat, plătim tribut emoţiilor de început şi greşelilor, pentru că au fost 2-3 greşeli mari care ne-au costat. Cred că am dat o replică bună pentru primul joc în Liga 1.

Sper ca meciul următor să începem din primul min concentraţi, conectaţi la joc şi să nu ne mai tremure picioarele când intrăm pe teren, pentru că nu avem de ce. Ne-am dorit să fim aici şi trebuie să arătăm că putem să ne luptăm cu oricine de la egal la egal”, a declarat Alexandru Pelici.

Afla mai multe despre: cs miovenigaz metan mediaşgaz metan miovenialexandru pelici 

viewscnt
Articole similare