Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Rădulescu şi FC Hermannstadt au câştigat titlul la FIFA 20, într-o competiţie organizată de LPF şi transmisă de Telekom Sport: "Una dintre cele mai importante victorii din cariera mea!"

Alexandru Rădulescu şi FC Hermannstadt au câştigat titlul la FIFA 20, într-o competiţie organizată de LPF şi transmisă de Telekom Sport: "Una dintre cele mai importante victorii din cariera mea!"

Diverse

Comentarii

La capătul unei competiţii extrem de spectaculoase, FC Hermannstadt, condusă de Alexandru Rădulescu, a cucerit titlul la competiţia de FIFA 20 organizată de Liga Profesionistă de Fotbal cu formaţii din Liga 1.

În perioada 16 aprilie - 6 mai, Telekom Sport şi www.telekomsport.ro au transmis competiţia ”staminCasa Liga 1 - FIFA 20” organizată de Liga Profesionistă de Fotbal şi care are la bază popularul joc FIFA 20.

Au fost meciuri extrem de spectaculoase, care au adus faţă în faţă, câţiva dintre cei mai buni gameri din România, toţi specializaţi pe popularul simulator produs de EA Sports.

Competiţia s-a desfăşurat pe Playstation şi fiecare formaţie din Liga 1 a avut câte un reprezentant. La final, Alexandru Rădulescu s-a încoronat drept campion. Experimentatul gamer a cucerit trofeul ”staminCasa Liga 1 - FIFA 20” ghidând spre prima poziţie formaţia FC Hermannstadt. De remarcat că această competiţie a fost gândită având la bază "ratingul 85-overall", adică toţi fotbaliştii au avut aceeaşi "valoare"

Înainte de ultima etapă, trei formaţii au rămas în cursa pentru titlu: FC Hermannstadt (condusă de Alex Rădulescu), FC Voluntari (condusă de Răzvan Puiu) şi Dinamo (condusă de Antonio Crăcană). Meciul decisiv dintre Hermannstadt şi Dinamo a adus trofeul pentru sibieni. Alexandru Rădulescu s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa lui Antonio Crăcană şi a făcut inutilă victoria lui Răzvan Puiu, care trecuse cu FC Voluntari de Gaz Metan Mediaş.

După competiţie, Alex Rădulescu a explicat: "E una dintre cele mai importante victorii ale mele de când m-am apucat de FIFA. Am vrut să ţin cât mai mult de minge, pentru că nu voiam să îmi marcheze. Posesia puţin prelungită a făcut diferenţă în favoarea mea. Bălan, Yazalde şi Debeljuh au fost jucătorii pe care m-am bazat cel mai mult. Acest rezultat o să-mi dea un boost mare de încredere. Sunt jucător de Xbox, dar am câştigat o competiţie pe playstation ceea ce e foarte important. Cu jucători importanţi, valoroşi, de Elite 1, precum Dan Buzărnescu, Antonio Crăcană, Răzvan Puiu şi aşa mai departe. Sper să nu mă opresc aici. Vreau să-i felicit la final pe toţi cei care au făcut posibil acest proiect!" a declarat Alexandru Rădulescu, campionul din eLiga 1 la FIFA 20.

Scopul acestui proiect a fost acela de a rămâne aproape de iubitorii fotbalului românesc, de fanii Ligii 1, în această perioadă atât de dificilă pentru noi toţi, dar şi de a sprijini partenerii fotbalului profesionist şi, implicit, cluburile Ligii 1.

Clasament final

1. FC Hermannstadt 32 pct (campioană)
2. FC Voluntari 32 pct
3. Dinamo 31 pct
4. Viitorul 25 pct
5. Craiova 25 pct
6. Chindia 24 pct
7. FCSB 22 pct
8. Botoşani 20 pct
9. CFR 17 pct
10. Astra 14 pct
11. Clinceni 9 pct
12. Mediaş 7 pct
13. Poli Iaşi 3 pct
14. Sepsi 0 pct

Afla mai multe despre: fifa 20alexandru rădulescuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare