Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Stan a oferit declaraţia săptămânii. De ce merge FCSB în Austria :)

Alexandru Stan a oferit declaraţia săptămânii. De ce merge FCSB în Austria :)

FCSB

Comentarii

Alexandru Stan a debutat oficial pentru FCSB în victoria 2-0 cu Sepsi, din Liga 1 Betano. Fundaşul anticipează că va evolua şi în prima manşă cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League, programată joi, de la ora 21:30.

Fostul jucător al Astrei a comis o gafă amuzantă la interviul acordat după meciul cu Sepsi, spunând că FCSB merge în Austria pentru a lua punct sau puncte, uitând că nu este vorba despre un meci de campionat sau din faza grupelor. 

„Mă aşteptam să joc pentru că joi avem un meci important şi de aceea am fost introdus atât de repede. E o mare bucurie că am debutat, dar acum n-am timp să celebrez, pentru că urmează meciul de joi. Merg acasă şi mă odihnesc.

Terenul a fost foarte greu. N-am mai jucat pe un asemenea gazon de la copii şi juniori. Ca să vă spun sincer la Astra pasam mai mult, dar asta nu e treaba mea, Mister o să vadă ce am făcut bine şi ce am făcut rău.

Sunt pretenţii mari la FCSB, e normal, e cel mai mare club din România. Mergem în Austria să luăm punct sau puncte - a spus Alexandru Stan după victoria cu Sepsi. 

 

Afla mai multe despre: alexandru stanfcsbrapid vienaeuropa league 

viewscnt
Articole similare