Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Tudor, apărat de Gigi Becali, după ce angajaţii s-ar fi plâns din cauza fostului arbitru! ”El este omul meu de încredere!”

Alexandru Tudor, apărat de Gigi Becali, după ce angajaţii s-ar fi plâns din cauza fostului arbitru! ”El este omul meu de încredere!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat după ce au apărut zvonuri că angajaţii FCSB s-ar fi plâns din cauza fostului arbitru, care acum lucrează pentru club, Alexandru Tudor.

Cei de la club ar fi supăraţi, deoarece Alexandru Tudor nu ar oferi ajutor la prima echipă. Becali a vorbit despre acest conflict şi a declarat că astfel de lucruri ar trebui să fie spuse faţă în faţă, nu pe la spatele lui Alexandru Tudor. Finanţatorul roş-albaştrilor îl consideră în continuare pe fostul arbitru principalul lui ajutor, deoarece ambii sunt persoane credincioase. 

 El este omul meu de încredere, omul cu credinţă în Dumnezeu!

”Nu mă interesează ce zic cei din club despre Sandu Tudor. El este omul meu de încredere, omul cu credinţă în Dumnezeu. Că spun unii că nu face nimic la prima echipă nu e treaba lor, tată. Să vină să îmi zică mie în faţa cineva dacă au ceva împotriva lui Sandu, nu să îl bârfească pe la spate. Sandu o sa stea la noi cât vrea el”, a declarat Becali pentru ProSport. 

În 2019, Becali declara că are mai multă încredere în Alexandru Tudor decât în el şi că se întâlneşte cu fostul arbitru în fiecare zi la biserică. 

”Am încredere în omul pe care mi l-a lăsat Dumnezeu. Mă întâlnesc cu el în fiecare zi la biserică. Va merge în fiecare zi acolo, după care, după 10:30, va veni la club. Mai întâi la Dumnezeu şi mai apoi la club. Am venit cu Sandu ca să ne consultăm unde facem biserica. O să o facem în faţă la vestiare. Am încredere mai multă în el decât în mine”, declara Becali în urmă cu 2 ani. 

 

Afla mai multe despre: becali-fcsb-alexandru tudor 

viewscnt
Articole similare