Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Tudorie sare în apărarea lui Cojocaru: ”Fiecare dintre noi poate să greşească într-un meci”

Alexandru Tudorie sare în apărarea lui Cojocaru: ”Fiecare dintre noi poate să greşească într-un meci”

FC Voluntari

Comentarii

Academica Clinceni a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, în etapa a X-a a play-out-ului Ligii I.

Marcatorul formaţiei din Voluntari a fost Alexandru Tudorie, în minutul 75. După meci, el a declarat: ”E păcat, mai ales cum a decurs repriza a doua. Spun că meritam cel puţin un egal. Dar asta este, mai câştigăm, mai şi pierdem... urmează un nou meci, jucăm acasă şi trebuie să îl câştigăm. E păcat că nu am continuat cu victorii şi din nou ajungem să tremurăm. Dar spun eu că tot noi o să o scoatem la capăt şi o să rămânem în prima ligă”

Portarul dorit înapoi de Gigi Becali la FCSB, Valentin Cojocaru a comis o gafă uriaşă la golul doi al gazdelor. Tudorie i-a luat apărarea: ”Fiecare jucător poate să greşească în meci. Când câştigăm, câştigăm cu toţii, când pierdem, pierdem cu toţii. Mergem înainte, trebuie să rămânem pozitivi, nu avem ce să facem”

Tudorie se teme şi el de pandemie: ”Trebuie să fim mai atenţi pe unde ieşim. Avem şi familii... vă daţi seama, dacă Doamne Fereşte se îmbolnăveşte un coleg, mergem acasă şi poate nu ştim că avem ceva şi îmbolnăvim şi copii. Trebuie să avem mai mult grijă şi sper eu să nu mai avem astfel de cazuri”

Vârful de la FC Voluntari face totuşi un apel la calm: ”Mai sunt patru meciuri, încă suntem deasupra liniei, trebuie să jucăm la fel, să nu intrăm în panică şi să ne facem jocul, asta e cel mai important”

Afla mai multe despre: alexandru tudorie 

viewscnt
Articole similare