Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexis Sanchez va pleca de la Inter, dar nu se întoarce la Manchester United. Revenire de senzaţie pentru fotbalist

Alexis Sanchez va pleca de la Inter, dar nu se întoarce la Manchester United. Revenire de senzaţie pentru fotbalist

Manchester United

Comentarii

Alexis Sanchez (31 de ani) a fost împrumutat în acest sezon la Inter Milano, însă nu va fi cumpărat definitiv de italieni. De asemenea, sunt şanse mici ca el să rămână la Manchester United.

Astfel, el trebuie să îşi caute echipe şi deja au apărut două variante pentru jucătorul din Chile, ambele fiind din America de Sud. În ambele cazuri, ar fi vorba despre o revenire a lui Alexis Sanchez. 

Colo Colo, cel mai mare club din Chile, este interesat de Alexis. De altfel, mijlocaşul ofensiv a jucat pentru formaţia din ţara natală în sezonul 2006-2007, fiind împrumutat de la Udinese. Cotidianul local Dale Albo a scris că interesul lui Colo Colo a apărut odată ce a devenit clar că Manchester United va încerca să îl vândă. 

Un alt gigant din America de Sud, River Plate, câştigătoarea Copa Libertadores în sezonul trecut, vrea să îl transfere pe Alexis Sanchez, potrivit cotidianului El Cancha. Alexis a îmbrăcat tricoul lui River în sezonul 2007-2008, împrumutat fiind tot de la Udinese. 

Cotat la 20 de milioane de euro şi cu un salariu uriaş la Manchester United, Sanchez s-a dovedit a fi un transfer ratat atunci când a fost luat de la Arsenal. Nu şi-a demonstrat valoarea pe Old Trafford, iar la Inter a fost mai mult timp accidentat. El mai are contract cu United până în 2022. 

 

Afla mai multe despre: alexis sanchez 

viewscnt
Articole similare