Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alhassan şi Luis Phelipe, pe placul lui Nicolae Dică + Primul sfat pentru Becali: ”E important” | EXCLUSIV

Alhassan şi Luis Phelipe, pe placul lui Nicolae Dică + Primul sfat pentru Becali: ”E important” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a început campania de transferuri la FCSB!

Nicolae Dică a comentat noile transferuri de la FCSB | EXCLUSIV

Luis Phelipe şi Baba Alhassan sunt primele două transferuri ale FCSB-ului din această iarnă. Gigi Becali a plătit nu mai puţin de 800.000 de euro pentru cei doi. 

Nicolae Dică i-a analizat pe cei doi jucători şi i-a dat un mic sfat lui Gigi Becali. 

Nicolae Dică: ”La ce am văzut la ei, amândoi sunt jucători buni, ofensivi, ceea ce FCSB caută pentru sistemul pe care îl caută, pentru 4-3-3. Cred că Alhassan este ceea ce trebuie pentru echipă pentru că este un jucător ofensiv, care şutează bine de la distanţă. E un jucător care pe faza defensivă recuperează multe mingi, tânăr. Un jucător care dacă va juca meci de meci ar putea fi vândut mai departe pe bani mulţi.

(n.r. Alhassan sau Edjouma) Edjouma m-a ajutat când eram antrenor la FCSB. Lui îi plăcea să fie mijlocaş defensiv, dar eu îl jucam ofensiv, pentru că venea din linia a doua. Cred că nu este o diferenţă aşa de mare între în materie de calitate. Lui Alhassan i s-a dat continuitate la Sibiu, e important. Probabil că răbdarea va fi mai mare, fiindcă s-au dat bani pe el. Luis Phelipe este un jucător interesant. Poate să joace pe toate poziţiile de acolo din faţă. Are o viteză bunicică”.

Basarab Panduru: ”Nr. 9 ce naibii să caute?”

Nicolae Dică: ”Interesant este că au venit cei doi, au adus un jucător care e fundaş dreapta. Important este ca antrenorul să aibe concurenţă pe posturi”.

FCSB caută primul titlu după o pauză de 9 ani în Superligă. Ultimul antrenor cu care echipa a câştigat titlul este Constantin Gâlcă, în 2015.

În prezent, după 19 etape scurse din Superliga, FCSB este liderul clasamentului, cu 38 de puncte, la cinci distanţă de CFR Cluj (locul 2) şi la şase distanţă de Universitatea Craiova (locul 3).

Afla mai multe despre: fcsbnicolae dică,  

viewscnt
Articole similare