Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec a băgat spaima în colegii de la Astra: ”Mi-e frică de aşa ceva!” :) Cum s-a prezentat la antrenamente

Alibec a băgat spaima în colegii de la Astra: ”Mi-e frică de aşa ceva!” :) Cum s-a prezentat la antrenamentegalerie foto

Superliga

Comentarii

Denis Alibec merge la antrenamentele Astrei cu bolidul său, un McLaren pe care a plătit 170.000 de euro. Colegii săi spun că se tem să urce la volanul unui asemenea bolid.

Atacantul de 27 de ani a revenit la Astra după ce a intrat în dizgraţie la FCSB. Cu el şi-a luat şi McLaren-ul pe care şi l-a cumpărat în toamna anului trecut, când încă era lăudat de patron. Neluţ Roşu, coleg cu Alibec la Astra, spune amuzat că i-ar fi teamă să-i ceară maşina să dea o tură:

”Nu, că mi-e frică să o conduc, că dacă o lovesc cred că trebuie să-mi vând casa să-i cumpăr alta (n.r. altă maşină). Eventual, îi spun să mă ducă o tură cu ea să vad cum merge, dar şi aşa mi-e frică, trebuie să-mi pun 2-3 centuri de siguranţă, asa că mai bine nu”, a declarat Neluţ Roşu pentru Telekom Sport.

În schimb, Neluţ Roşu îi apreciază calităţile noului său coleg: ”Cred că fiecare dintre noi îl cunoaşte pe Denis sau a jucat împotriva lui şi n-a fost foarte greu să-l adoptăm. Ne inţelegem foarte bine cu el. Mai rămâne să ne cunoaştem un pic în teren ca şi colegi, dar eu zic că Denis o să ne ajute foarte mult. S-a văzut, a venit cu dorinţă foarte mare. S-a văzut şi la Iasi, din minutul în care a intrat s-a văzut că şi-a dorit foarte mult. Cred că a şi reuşit, acolo a participat la faza penalty-ului. Ne bucurăm că-l avem alături şi, cum am spus, sperăm să ne ajute”

Afla mai multe despre: denis alibecmclarennelut rosuastra 

viewscnt
Articole similare