Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec a făcut spectacol în presa din Italia: ”De cine trebuie să se teamă Lazio? De mine!”

Alibec a făcut spectacol în presa din Italia: ”De cine trebuie să se teamă Lazio? De mine!”

Superliga

Comentarii

Denis Alibec a acordat un interviu publicaţiei italiene ExtraTime în care vorbeşte cu mult optimism despre ”dubla” cu Lazio, din 16-imile Europa League. Atacantul FCSB-ului spune că echipa sa poate câştiga în meciul tur, care se joacă pe Arena Naţională.

Mai este ceva mai mult de o săptămână până la FCSB - Lazio, meci care poate fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1, pe 15 februarie, de la 22:05. Denis Alibec, atacant care în etapa care a trecut a înscris primul său gol în acest sezon al Ligii 1, abordează cu mult optimism această întâlnire.

Într-un interviu pentru cei de la ExtraTime, citat de lazionews24.com, Alibec spune că FCSB o poate învinge pe Lazio, iar el ar putea fi principalul pericol pentru poarta italienilor. Atacantul FCSB-ului spune că cel mai mult se teme de Nani, nu de golgheterul Immobile şi spune despre portughez că poate fi decisiv în această ”dublă” din 16-imi.

”Obiectivele noastre sunt să câştigăm titlul şi să trecem de Lazio. Nu numai că o putem învinge, dar ne şi putem califica. Un succes (n.r. pe teren propriu) este fundamental, am merge la Roma cu alt spirit. De cine ar trebui să se teamă Inzaghi? De Alibec, desigur! Ne propunem să câştigăm pe teren propriu şi apoi vom merge să jucăm. Pericolul numărul 1? Immobile a înscris multe goluri şi continuă să o facă, dar mai mult mi-e teamă de Nani: are experienţă, foarte multe calităţi şi capacitatea de a da totul, este cel mai puternic”, a declarat Denis Alibec pentru ExtraTime.

Afla mai multe despre: denis alibeclaziofcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare