Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec ar fi invidios. Fotbaliştii din LaLiga vor să dispute etapele rămase pe FIFA 20! Reacţiile fanilor sunt geniale

Alibec ar fi invidios. Fotbaliştii din LaLiga vor să dispute etapele rămase pe FIFA 20! Reacţiile fanilor sunt geniale

La Liga

Comentarii

În weekend, doi jucători, de la Betis şi de la Sevilla, s-au înfruntat la jocul FIFA 2020, chiar la ora la care cele două echipe aveau de jucat derby-ul andaluz

Unui jurnalist spaniol, Ibai Llanos, i-a venit ideea să organizeze campionatul Spaniei pe FIFA şi le-a cerut celor 20 de echipe din LaLiga să-şi desemneze câte un jucător. Primul care s-a arătat dornic a fost Marco Asensio, de la Real Madrid. Pe care nu l-a băgat nimeni în seamă. Câţiva adversari l-au cerut pe Courtois, care a acceptat imediat. Surprinzător, nimeni nu i-a menţionat numele lui Karim Benzema, cel mai înrăit jucător de FIFA de la Real Madrid.

Sergi Roberto s-a oferit să joace în numele Barcelonei, iar Carlos Soler în cel al Valenciei. Din Anglia, Cesar Azpilicueta (Chelsea), a vrut şi el să fie inclus, însă Ibai Llanos i-a cerut să se transfere la Osasuna :).

Borja Iglesias, de la Betis, care a jucat şi sâmbătă împotriva Sevillei, s-a arătat gata de joc. Chiar contul oficial al andaluzilor l-a întrebat dacă s-a antrenat corespunzător în ultimele zile :).

Fanii au intrat şi ei în discuţie, iar glumele nu au lipsit. "De la Barca trebuie să joace Dembele, să arate şi el că merită suma de transfer", aluzie la faptul că francezul este renumit pentru întârzierile la antrenament tocmai pentru că joacă FIFA toată noaptea. "Mi-e să nu-şi rupă trei degete", a comentat alt suporter, ironizându-l pe Dembele pentru desele accidentări.

Bale nu a scăpat nici el: "Nu îl invitaţi, că se dă accidentat" sau "Dacă era un turneu de golf, se băga sigur".

Ibai Llanos a anunţat că, dacă reuşeşte să pornească întrecerea, o va da live pe internet, iar eventualele câştiguri vor fi donate.

În Liga I, cel mai celebru jucător de FIFA este Denis Alibec, de la Astra Giurgiu.

 

 

Afla mai multe despre: fifa 2020la ligacampionat 

viewscnt
Articole similare