Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec are un singur gol în actualul sezon de Liga 1, dar peste 25 de tatuaje | Ultimul l-a prezentat la meciul cu Viitorul

Alibec are un singur gol în actualul sezon de Liga 1, dar peste 25 de tatuaje | Ultimul l-a prezentat la meciul cu Viitorul

FCSB

Comentarii

Denis Alibec se află în cel mai prost moment din carieră. Are un singur gol în prima ligă din România, dar chiar şi aşa oficialii vicecampioanei îl laudă pe atacant pentru modul în care se pregăteşte la antrenamente.

Atacantul a mers la salonul de tatuaje pe care-l frecventează şi-a decis să-şi mai facă un desen pe corp. De această dată a ales să-şi inscripţioneze cuvântul "Ineffable" pe gât, care înseamnă în limba română inexplicabil. Denis şi l-a acoperit la antrenamentul înaintea plecării la Constanţa, iar Dică a comentat amuzat situaţia: "Şi-a făcut tatuaj, vrea să-l acopere la antrenament. Nu l-a tăiat nimeni la gât. Nu ne-am certat, nu am sărit la gâtul lui".

"Cele mai multe sunt despre familie, date de naştere şi numele celor din familie. La toate ţin foarte mult. Sunt un fan al tatuajelor. Chiar vreau să îmi termin mâna stângă", spunea atacantul pentru Gazeta Sporturilor în urmă cu un an.

Afla mai multe despre: alibecdenis alibectatuajsteaua 

viewscnt
Articole similare