Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec, băgat în şedinţă de staff-ul naţionalei! Contra şi Mutu intervin în problema atacantului de la FCSB

Alibec, băgat în şedinţă de staff-ul naţionalei! Contra şi Mutu intervin în problema atacantului de la FCSB
Comentarii

Cosmin Contra şi Adrian Mutu au avut azi o şedinţă cu Ionuţ Nedelcearu şi Valentin Costache, doi dintre dinamoviştii petrecăreţi care au iscat un scandal în seara de dinaintea meciului cu Aerostar Bacău, din Cupa României.

Selecţionerul şi managerul sportiv al naţionalei au intervenit să-i pună la punct pe cei doi jucători care sunt în circuitul naţionalei de tineret. 

O iniţiativă asemănătoare va exista şi în privinţa lui Denis Alibec.  Mutu şi Contra vor discuta vineri şi cu Denis Alibec, informaţie dezvăluită de Andrei Vochin în emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport.

"Nedelcearu şi Costache au fost chemaţi la Federaţie, unde au avut o discuţie cu Stoichiţă, Contra şi Mutu. Cred că s-au pus la punct anumite lucruri. Cred că au vorbit şi din experienţa lor, pentru că nimeni n-a fost sfânt în fotbal. Cred că ei au suficientă experienţă să le explice lui Costache şi Nedelcearu de ce trebuie să se oprească din aşa ceva.

Iniţiativele de acest fel nu se vor opri. Va fi o discuţie vineri şi cu Alibec", a spus Vochin la Telekom Sport.

Atacantul celor de la FCSB a fost exclus din lot o perioadă, după reacţia nervoasă avută la meciul cu Voluntari. Contra îşi doreşte să se bazeze pe Alibec în perioada următoare la naţională şi vrea să-l ajute pe atacant să depăşească perioada nefastă.

Citeşte şi: Nedelcearu şi Costache, băgaţi în şedinţă de Contra şi Mutu: "Nu aveam voie să facem aşa ceva!"

Afla mai multe despre: cosmin contraadrian mutudenis alibecionuţ nedelcearuvalentin costache 

viewscnt
Articole similare