Experiențe împreună.
You are here:

Alibec, după un meci excelent cu CFR Cluj, îşi explică forma bună: ”Acum sunt bine! Mănânc ce mâncam şi înainte”

Alibec, după un meci excelent cu CFR Cluj, îşi explică forma bună: ”Acum sunt bine! Mănânc ce mâncam şi înainte”

Astra Giurgiu

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XXIV-a a Ligii I. Giurgiuvenii au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 30, după eliminarea lui Bejan.

Denis Alibec a fost printre cei mai buni jucători ai meciului de la Cluj. Atacantul şi-a explicat forma bună, dar şi faptul că acum a slăbit vizibil: ”Nu mai puteam alerga, chiar dacă am alergat enorm în acest meci, spre sfârşit nu am mai putut. Am încercat să-mi ajut echipa şi mă bucur că am luat un punct aici” a spus Alibec la final. ”Din teren nu am văzut faultul ca fiind de roşu, dar dacă aşa a dat arbitrul, nu pot să comentez. Important e că am putut reveni de la 0-1 şi asta arată că suntem o familie aici la Astra. Mănânc ce mâncam şi înainte, am slăbit pentru că aşa voiam eu să intru în formă. Acum sunt bine şi sper să rămân sănătos” a spus vârful Astrei la Telekom Sport.

Întrebat unde se vede din vară, mai ales dacă îşi continuă forma bună din acest debut de an, fostul atacant de la FCSB a explicat: ”Nu mă gândesc departe, vreau să iau meci cu meci, apoi vom vedea. Dacă vom juca la fel ca până acum, cred că avem şanse la play-off. Nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla” a încheiat Alibec.  

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta